Архив Big Brother

Рекорд в Биг Брадър Фемили - секс още първия ден!

Добави коментар

Рекорд в Биг Брадър Фемили - секс още първия ден! Любовни многоъгълници, тайни мисии и страсти още от първата вечер в шоуто, 23 март от 20:00 часа по Нова ТВ
Любовни многоъгълници, тайни мисии и страсти още от първата вечер в Биг Брадър Фемили, 23 март от 20:00 часа по Нова ТВ

Цветелин в очакване Началото...
Тази година Big Brother се завърна и започна ударно. По време на грандиозно шоу, продължило над 3 часа, зрителите на Нова телевизия видяха 9 истински и 2 фалшиви семейства, които следващите 12 седмици ще се борят за голямата награда – 200 000 лв., семеен автомобил и тристаен апартамент в  София.

Най-гледаното риалити отново не ни подведе и ни поднесе изключително интригуващи истории. Под един покрив ще съжителстват най-различни, интересни и странни персонажи:  62-годишен изобретател на двигател с чешмяна вода, пловдивски нацист – будист – образцов баща, италиански милионер, русенската Анелия и естествено сложен любовен многоъгълник, с бивши и настоящи, а защо не и бъдещи партньори.   

Ванеса в джакузитоМисии...
Още на старта, Big Brother обяви една тайна мисия. Ванеса и Цветелин Цветанови от Ботевград бяха изправени пред най-големия кошмар, който може да се случи на мъж с втори брак, и на жена, която не е преживяла старата си любов. Семейство Цветанови сключиха сделка с Big Brother. Цветелин влезе в къщата с бившата си съпруга Ива, от която има дете, но и ограничителна заповед да не я доближава на по-малко от 40 метра. Ванеса пък влезе в къщата с бившия си приятел Светлин, който определя като голямата си любов. Той  я определя като своята първа и единствена любов.

Ванеса и Светлин в джакузито


Мисията се казва „Стари рани” и в продължение на две седмици Цветелин и Ива и Ванеса и Светлин трябва да се представят като щастливи семейства пред съквартирантите и зрителите. В последния ден от мисията съквартирантите ще определят най-щастливото семейство в къщата. За да бъде успешна мисията им, Цветелин и Ива не трябва да попадат на последните три места в класацията. Ако успеят двойките ще получат имунитет от номинации за 2 седмици. Ако ли не ще напуснат къщата на Big Brother.

Цветелин и Ива влязоха в къщата, а Ванеса и Светлин бяха настанени в отделна стая с джакузи, далеч от погледите на останалите двойки. И докато Цветелин чакаше истинската си половинка да се появи в къщата, той започна да се изнервя и отчайва. Съпругът ѝ се чудеше какво всъщност се случва с нея, а Ванеса прекара една страхотна нощ с бившия си приятел.
  • Ще се запали ли пламъкът на старата любов между Ванеса и Светлин?
  • Ще издържи ли ревнивия Цветелин без жена си?
  • Ще издържи ли Ива бившия си мъж в името на детето й?
  • Забравил ли е Светлин Ванеса или все още я обича?
Предстои да разберем.

Семейство Чипеви от Етрополе са единствените посветени в тайната мисия на Цветанови и имат задача да направят всичко възможно тя да остане неразкрита. Докато Ива и Цветелин крояха планове как да заблудят другите участници, Сашка и Павлин успяха да намерят дискретен начин да им съобщят, че знаят за мисията им и са там да им помагат. Това се случи в банята, докато семействата се подготвяха за лягане.

В същото време останалите съквартиранти са оковани от любовта в първата им мисия. Една седмица семействата трябва да стоят вързани с белезници един за друг. Те сами избират коя от ръцете си за заключат. Оковите са дълги 50 см. и съквартирантите могат да ги махат само при нареждане на Big Brother. Ако се провалят при изпълнението на мисията, семействата ще загубят 50% от месечния си бюджет. Ако я изпълнят успешно - ще бъдат щедро възнаградени.



Секс ...
Докато най-голямото семейство Кузмови се настани спокойно и пусна кучетата си да се разхождат навсякъде, а най-възрастното семейство Каменарови се чудеха къде са попаднали, други двама участници се отдадоха на любовни ласки.
Това бяха еротичната актриса Анджелика и съпругът ѝ Радослав. Ексклузивни кадри от тяхната любов ще видим тази вечер във „Вечерното шоу на Иван и Андрей”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Биг Брадър Фемили , Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала