Актуално Търси се...

Краси Радков в „Търси се..”, тази събота, 20 март, от 11:00 часа, по bTV

Добави коментар

Краси Радков: Предпочитам да не говоря за драмите в живота си, а да забавлявам хората - „Търси се..”, тази събота, 20 март, от 11:00 часа, по bTV
Краси РадковЕдин от най-популярните и обичани млади комици – Краси Радков, ще е гост в поредното издание на токшоуто „Търси се..”, тази събота, 20 март, от 11:00 часа, по bTV. Как въпреки големите житейски драми и трудности успява винаги да е забавен и усмихнат – това ще разкрият за зрителите неговите най-близки хора.

Първата среща за Краси ще бъде с неговите колеги – актьорите от „Шоуто на Слави” Виктор Калев и Мариан Бачев
. „Освен, че е изключително добър актьор най-важното за него е, че е и изключително добър човек”, споделя Виктор. Мариан Бачев пък ще разкрие, че Краси е изтъкан от съмнения. „Сега ще си купува апартамент и непрекъснато пита, разпитва, търси мнение”, разказва актьорът. Виктор и Мариан ще признаят, че тримата са като братя и освен работата ги свързва дълбоко приятелство. Те ще предизвикат своя колега да се превъплъти едновременно в някои от най-култовите си комедийни образи.

За любовта и ежедневието си с Краси ще разкаже неговата съпруга Станислава.
Двамата се запознават преди 7 години на рецепцията на един хотел в Смолян. Шест месеца след първата им среща се женят. „Краси беше много романтичен. Непрекъснато ме обстрелваше с есемеси и ако не му отговарях до няколко минути пишеше „Защо не ми отговаряш?”, ще си спомни съпругата на актьора. Тя ще признае, че от двамата тя е по-емоционалната, а той - по-улегналият и по-отстъпчивият. Станислава ще разкрие, че все още не е готова да имат дете. „Едно дете би променило живота ни изцяло, а аз не съм готова за тази стъпка”, споделя тя.

Краси Радков


За първи път водещите Меги и Нели ще покажат на зрителите любимите тъща и тъст на Краси Радков – Венета и Венцислав.
„При Краси няма дипломация. Малко след като се запознахме той започна да ни нарича майко и татко. Много го обичаме. Той е като наше дете”, разказват родителите на съпругата му. Те ще признаят, че Краси често ги изненадвал, а вкъщи бил изключителен готвач.

Краси Радков


Екипът на „Търси се…” пътува и до родния град на актьора – Враца, за да го върне в годините на неговото детство и на първите му актьорски стъпки.
Най-емоционалната изненада за Краси ще бъде срещата със семейството, което му помага в трудните години, когато губи баща си и майка си. Това са Николина и Димитър, които са кумове на родителите на актьора. „Краси много тежко преживя смъртта на майка си. Тя беше изключителен човек и той много прилича на нея. Беше до майка си до последния ѝ дъх. И сега, когато погледне нейна снимка, оставя цветя и го виждаме как му става много мъчно”, разказват най-близките до Краси хора от Враца. Актьорът няма да скрие огромното си вълнение от срещата си с тях. „Предпочитам да не говоря за драмите в живота си, а да забавлявам хората”, откровено ще сподели той.

Една от култовите изненади за него ще бъде и връщането към годините на неговото детство в село Ребърково, родното място на родителите му. Краси е ремонтирал родната им къща и винаги когато намери време, ходи в там. Какво мислят хората от селото за актьора – ще разберете в „Търси се..”.

В студиото на живо изненада за Краси ще е един от големите му приятели – футболистът Трифон Иванов. Екипът на коя световна футболна звезда ще му подари зрителите ще видят тази събота в предаването.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“