Актуално В програмата

Иво Инджев в „На кафе”

Добави коментар

Журналистът Иво Инджев призна в „На кафе”, че не се срамува от никаква женска работа. За него е необяснимо как някои мъже твърдят, че не могат да мият чинии например.
Иво Инджев в „На кафе”Журналистът Иво Инджев призна в „На кафе”, че не се срамува от никаква женска работа. За него е необяснимо как някои мъже твърдят, че не могат да мият чинии например. „Това да не е като да управляваш космическа совалка”, допълни таткото на пет деца и обясни, че единственото, което не може да прави от традиционните женски задължения, е да кърми.

В студиото на Гала един от най-обичаните журналисти в България беше в компанията на двете си най-малки дъщери – 6-годишната Елена и 3-годишната Нина. Те са от втория му брак – с оперната певица Росица Павлова. От първата си съпруга – германката Регина, Иво Инджев има две дъщери и един син, които живеят в Германия.

Той разкри още, че е роднина с певицата Есил Дюран, която живее на семейни начала с композитора Борис Павлов, който е брат на съпругата му.
Двете семейства обичат да прекарват свободното си време заедно и сериозно обмислят да направят фамилна музикална формация, за да сбъднат мечтата на майката на Роси.

Пред Гала щастливият татко и съпруг разкри още, че майстори детски съоръжения от дърво и вече е оборудвал мини комплекс на семейната вила в Тетевенския Балкан. С двете си журналистически ръце е направил няколко къщички, пързалки и люлки, а в двора е оформил прекрасни алпинеуми, с които събира благородната завист на всички съседи.

В студиото на „На кафе” Иво Инджев не пропусна да коментира и последните актуални политически скандали около Георги Първанов и финансовия министър Симеон Дянков. Журналистът обясни, че според него бъдещето на журналистиката е в интернет. Както е известно, блогът на Инджев се радва на огромен интерес и се спонсорира от читателите си.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На кафе

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Гала се калява гола в чистия сняг на Пирин

Деси Банова и Росен Плевнелиев - щастливи в Атина

Три истински сватбени церемонии за първи път в „На кафе”