В програмата

Тереза Маринова е новият звезден репортер

• От 0/5

Тереза Маринова е новият звезден репортер. От 15 до 21 февруари ще гледаме нейните журналистически попадения в централната емисия „Календар”

Тереза МариноваЕдна от най-симпатичните участнички във „ВИП денс” Тереза Маринова се впуска в ново предизвикателство. Само месеци след като доказа танцувалните си умения, олимпийската шампионка от Сидни’2000, влиза в ролята на репортер по „Нова телевизия”. Освен добра лекоатлетка, Тереза демонстрира абсолютен професионализъм в новото си амплоа.

ПОНЕДЕЛНИК – Фалшиви винетки заливат пазара

Как да се предпазят шофьорите, когато купуват стикери и какви са глобите, ако органите установят, че водачите на МПС имат неистинска винетка - интервю с Александър Косерков – директор на дирекция „Пътни такси и разрешения за специално ползване на пътищата” в АПИ.

Тереза МариноваВТОРНИК – Многофункционалната спортна зала в София?
Докъде стигна строежа на спортното съоръжние и кога ще бъде завършена? - интервю с министъра на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков.

СРЯДА – Педофилите в интернет

Зачестяват случаите, в които деца стават жертви на педофилски атаки в интернет пространството – интервю с 16-годишно момче, което има доста „богат” опит от социалните мрежи. Георги Апостолов – координатор в Национален център за безопасен интернет, ще посъветва родителите как да предпазят децата си от неприятни атаки в мрежата.

ЧЕТВЪРТЪК – Защо е важно движението по време на бременността?

Олимпийската шампионка посети училище за бъдещи родители и присъства на урок по гимнастика за бременни жени.

Тереза Маринова


ПЕТЪК – Акваспининг
Новата спортна мания на Европа – терапевтичен спорт, особено подходящ за женския кошмар, наречен целулит.

Още за Звезден репортер, Календар

13:45
28.10.2020
Как живеят ветеринарите: Момчетата от календара
05:30
29.10.2020
Как живеят ветеринарите: Момчетата от календара

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg