Архив Big Brother

Big Brother Family в София

Добави коментар

Кастингът за Big Brother Family в София – някои налитат на бой, други пращат благодарствени писма...


  Кастингът за Big Brother Family  в София – някои налитат на бой, други пращат благодарствени писма...

 Междувременно децата спретнаха конкурс на тема  „Как си представям къщата на Биг Брадър”



Страстите около Big Brother Family в София взеха връхната си точка, след като младеж, стигнал до последния етап на кастинга, се опита да покаже агресия и се пробва да удари шамар на един от членовете на комисията. Буйният мъж беше провокиран от въпроси, свързани с неговото поведение и отношението му към втората му съпруга...

Докато продуценти и психолози се опитваха да обяснят на кандидат-героя за най-успешния тв риалити формат, че това не е лично отношение специално към него, по електронната поща пристигат благодарствени писма от хора, вече минали на кастинга.

Ето какво пишат семейство Карови - Петя, Цвети и Ники: „Здравейте,Big Brother!  Взехме участие в кастинга. Въпреки, че не търсите семейство като нашето, бихме желали да Ви благодариме за идеалното посрещане. Почти не усетихме, че чакаме. Все едно бяхме на кафенце. Много се забавлявахме с игрите и викторините, които ни бяхте подготвили....независимо, че не Ви го показахме с държанието си. Прекарахме един интересен следобед в хотел Радисън...който ще е спомен за нас....на дали ще ни се отдаде друга възможност да го посетима. Ще очакваме с нетърпение да започне форматът на Биг Брадър Фемили.Успех!!!!” (оригиналният правопис е запазен – бел.р.)

Кастингът в София преминава при голям интерес от страна на софиянци. Сред явилите се имаше танцьори, адвокати, водопроводчици, много таксиметрови шофьори, актьори... Сред феновете на шоуто, които искат да станат част от новия му сезон, има фашисти и еколози с крайни убеждения, а също и омъжена за българин рускиня, която снима порно в Лондон. Дойде и младеж, представил се за любимец на Христо Стоичков...

Младо българско семейство се върна от Маями специално за кастинга на Big Brother Family, и то без да съобщи на родителите си. От гурбет в Сицилия си дойде и ромска фамилия с надеждата, че ще бъде одобрена за шоуто..

И докато възрастните се налудуват, децата им, оставени в детския кът на Биг Брадър, спретнаха конкурс на тема  „Как си представям къщата на Биг брадър”... Един от малчуганите написа следния текст към творбата си: „Аз си прет ставям къщата на биг брадър много хубава и много забавна и много стаи има и много тоалетни.” (оригиналният правопис е запазен – бел.р.)
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала