Актуално В програмата

Петя Буюклиева е новият звезден репортер

Добави коментар

„Жена на всички времена” - Петя Буюклиева е новият звезден репортер от 1 до 5 февруари в централната емисия „Календар”
От 1 до 5 февруари в централната емисия „Календар” ще гледаме нейните журналистически попадения

Певицата с глас от няколко октави - Петя Буюклиева,  влезе в нова роля – като звезден репортер на „Нова телевизия”. Журналистическите ѝ попадения ще гледаме от 1 до 5 февруари в централната емисия „Календар”. Петя издържа стоически на ниските температури и снега и се справи блестящо с подготвителните снимки...

Петя Буюклиева


Понеделник
По повод очакванията на туристическите агенции за ръст в туризма през 2010 г. Петя Буюклиева ще разговаря с председателя на УС на Асоциацията на българските туристически агенции Донка Соколова.

Вторник
Ще има ли София нов увеселителен парк след затварянето на „София ленд”. Жената на всички времена ще попита главния архитект на столицата Петър Диков и софиянци за това дали най-големия глад у нас трябва да има голям център за развлечения на малки и големи.

Сряда

Петя Буюклиева ще проучи какво ядат космонавтите. Малко хора знаят любопитния факт, че  България е третата страна, която произвежда храни за астронавти. Под каква форма се изпращат храните в околоземна орбита ще научим от  интервюто на певицата със ст.н.с. инж. Валентин Бъчваров, директор на Института по криобиология и хранителни технологии към БАН.

Четвъртък
Много пъти в „Календар” е ставало въпрос за агресията в различни прослойки на обществото ни, но този път Петя Буюклиева ще попита психологът Цветана Стойкова за агресивното поведение при жените и още по- конкретно – на кого е по-присъща агресията - на блондинките или на брюнетките? Червенокосата певица ще бъде арбитър на този спор.
 
Петък
Кои са трите причини за раздяла или развод е последната тема на дежурството като звезден репортер на Петя Буюклиева. Какви предположения дадоха софиянци за поводите за прекъсване на отношенията при двойките...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Петя Буюклиева , Звезден репортер

Параскева Джукелова е новият звезден репортер на Нова ТВ

Жасмина Тошкова е новият „Звезден репортер” на „Нова телевизия”

„Бяла Коледа“ на Софи Бард и Петя Буюклиена

Петя Буюклиева напусна Музикална академия

Петя Буюклиева удари шамар на мъжа си Тони