Какво ще се случи...

Листопад - 28, 29, 30, 31 епизод

• От 0/5

Какво ще се случи в "Листопад" –  28, 29, 30, 31 епизод, 11 - 14 януари от понеделник до четвъртък по bTV от 20:00 часа.

Листопад


Али Ръза може би ще разкрие връзката на Лейля и Оуз. Хайрие и Фикрет са твърдо решени да разберат каква е истината за майката на Ферхунде. Без да го осъзнават, те отключват много тайни, които излизат наяве. За кратко, спокойствието се възвръща в семейството на Али Ръза.

Лейля решава да се раздели с Оуз, но една неприятна изненада ще я застави отново да го види и ще преобърне живота й. В едно ново познанство Ферхунде вижда бъдещ съпруг за  Фикрет, но дали и тя е готова да се влюби отново?

ЛистопадТайната на Лейля излиза наяве при неочакван инцидент. Дали семейството й ще могат да й простят за това, което е скрила от тях? Това ще разклати здравето и на главата на семейството, Али Ръза.

Лейля предприема отчаяни действия след трагедията.

Лейля не може да преживее разправията между Оуз и Али Ръза. Тя няма покой, защото баща й е влязъл в болница по нейна вина.

Шевкет се опитва да отмъсти за опетненото име на сестра си и страданието на баща си.

Фикрет
обаче се обръща против брака на Лейля и Оуз.

 

 

Листопад


Листопад / Yaprak Dokumu, 2006, Турция

по едноименния роман на световноизвестния класик Решат Нури Гюнтекин

Режисьор: Мелек Генчоолу

В ролите: Халил Ергюн (Али Ръза Текин), Гювен Хокна (Хайрие Текин), Бену Йълдъръмлар (Фикрет Текин), Хасан Кючукчетин (Шевкет Текин), Гьокче Бахадир (Лейля Текин), Фахрие Евджен (Неджля Текин), Дезин Чакър (Ферхунде Кара), Седа Демир (Седеф), Толга Карел (Оуз Айхан) и др.

 

Още за Листопад

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Листопад - 28, 29, 30, 31 епизод (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg