Вечерното шоу на Азис

Край на „Вечерното шоу на Азис” по PRO.BG

• От 0/5

Край на „Вечерното шоу на Азис”

Днес, четвъртък  -14 януари, телевизия PRO.BG ще сложи край на „Вечерното шоу на Азис”.


„Вечерното шоу на Азис”  бе част от програмната схема на PRO.BG в продължение на 2 години, като за този период на дивана в студиото на Васил Боянов - Азис седнаха едни от най-интересните и известни лица в България, както и някои от най-ярките световни звезди.

АзисЗрителите на „Вечерното шоу на Азис” станаха свидетели на истински, забавните и тъжни истории на обикновени хора и обществено значими личности, съобщават от медията.

„Работата с целия екип на Old School беше изключително удоволствие за нас. За съжаление чисто финансови причини стоят в основата на взетото от нас решение предаването да слезе от екран. Пожелаваме на Васко и екипа успех в бъдещите им начинания. И тъй като предаването има много верни зрители, PRO.BG ще подготви специално за тях селекция от най-добрите и интересни издания на шоуто, които ще се излъчват от понеделник до четвъртък от 23:15 ч. и от 03:00 ч. Що се отнася до програмата на PRO.BG, медията ще продължи да предлага интересни програми на своите зрители” коментира програмният директор на PRO.BG Лилиaна Славова.

Азис и Китаеца


В последното издание на шоуто тази вечер от 23:15 ч., гости на Азис ще бъдат музикантът Дани Милев, новинарката Деси Бакърджиева, Поли Генова и Мариела Петрова.

Днес ще бъде показан и големият финал на „Битката на градовете”, в който сили ще премерят София и Варна, а наградата е уикенд за целия отбор в Банско.

Край на шоуто на Азис


Спирането на шоуто се очакваше от медийните среди от средата на октомври 2009 г.Още за Азис

19:00
29.05.2020
Пристрастена към реставрирането - Оазисът на мама
22:35
29.05.2020
Пристрастена към реставрирането - Оазисът на мама
12:00
30.05.2020
Пристрастена към реставрирането - Оазисът на мама

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg