Актуално България търси талант

Манекенка на „Визаж” с монолог на Радичков в „България търси талант”

Добави коментар

Манекенка на „Визаж” с монолог на Радичков в „България търси талант”. Публиката е четвъртият член на журито в шоуто.



Манекенка на „Визаж” с монолог на Радичков в „България търси талант”. Публиката е четвъртият член на журито в шоуто.

 тричленното жури


В петък стартираха същинските кастинги в новото шоу на bTV „България търси талант”. Тогава за първи път тричленното жури и водещите Алекс Раева и Мария Игнатова видяха част от участниците. За два дни Маги Халваджиян, Любен Дилов-син и Хилда Казасян успяха да оценят над 40 изпълнения на различни таланти. Освен журито активно в оценяването на участниците се включва и публиката в залата. Феновете дават своите оценки чрез бурните си аплодисменти или пък изпращат провалилите се в възгласи „Довиждане”.

4-годишно момиченцеСимпатиите на журито и публиката успя да спечели 4-годишно момиченце, което изпълни един от последните световни поп хитове – “Every Time We Touch” на Cascada.

Бивша манекенка на агенция „Визаж” пък заложи на монолог по текст на Йордан Радичков.

 

Балерина от Варна смая всички с възрастта си. След изпълнение по „Кармен” участничката сподели, че е само на 14 години, въпреки визията си на по-зряла. По време на коментарите по демонстрацията ѝ Маги Халваджиян разкри и още един от своите таланти – продуцентът и член на журито сподели, че се е занимавал определено време и с класически балет.

Сред първите явили се бяха жонгльор с топки, който успя да жонглира, обикаляйки из залата, както и 66-годишен столичанин, който представи атрактивна ча-ча макар и без партньорка. Аплодисментите не публиката и журито си спечели и кандидат от Приморско, който открито флиртуваше с обаятелната Хилда Казасян. Преди изпълнението си на гръцки танц кандидатът сподели, че с танците си е успял да „покани в леглото си” над 500 жени.

Алекс и Мария


До момента сред явилите се участници превес имат представящите различни етюди, акробатични номера и певците. Днес е последният ден от първия тридневен цикъл на същинските кастинги.

Екипът ще се събере отново следващата седмица, когато от петък до неделя ще оцени следващите одобрени за шоуто кандидати.
Това могат да сторят и всички, които желаят да видят на живо изпълненията на талантите. Мястото е комплекс „Деница” в жк “Младост” 3, където от 13.15 ч. в от 17.15  вратите на залата ще бъдат отворени. 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя