Какво ще се случи...

"Листопад" – 26 и 27 епизод, 7 януари, четвъртък

• От 0/5Какво ще се случи в "Листопад" – 26 и 27 епизод, 7 януари, четвъртък по bTV от 20:00 часа.

ФерхундеФерхунде продължава да лъже съпруга си. Финансовите проблеми принуждават Али Ръза да вземе решение за къщата. Лъжата на Оуз се прокрадва в семейството като отрова и заплашва двете сестри. Един телефонен разговор на Ферхунде буди съмнения у Шевкет.

Тайната на Ферхунде се оказва по-ужасяваща от това, което Шевкет подозира. Парченцата от пъзела за миналото на Ферхунде започват да се подреждат, но тя започва да губи доверието на семейството. Гостенката в дома на Али Ръза ще донесе повече неприятности отколкото радост.

Али Ръза може би ще разкрие връзката на Лейля и Оуз. Хайрие и Фикрет са твърдо решени да разберат каква е истината за майката на Ферхунде. Без да го осъзнават, те отключват много тайни, които излизат наяве.

За кратко, спокойствието се възвръща в семейството на Али Ръза.
Листопад / Yaprak Dokumu, 2006, Турция

по едноименния роман на световноизвестния класик Решат Нури Гюнтекин

Режисьор: Мелек Генчоолу

В ролите: Халил Ергюн (Али Ръза Текин), Гювен Хокна (Хайрие Текин), Бену Йълдъръмлар (Фикрет Текин), Хасан Кючукчетин (Шевкет Текин), Гьокче Бахадир (Лейля Текин), Фахрие Евджен (Неджля Текин), Дезин Чакър (Ферхунде Кара), Седа Демир (Седеф), Толга Карел (Оуз Айхан) и др.

  

Още за Листопад

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg