Архив Отечествен фронт

”Отечествен фронт” дава право на отговор на Светлин Русев

Добави коментар

”Отечествен фронт” дава право на отговор на Светлин Русев
Мартин Карбовски Във връзка с откритото писмо на акад. Светлин Русев, публикувано във в-к „Труд” на 28 декември, ви уведомяваме, че водени от вътрешното ни убеждение, от уважение към г-н Русев и към неговото творчество, към истината и към зрителите на нашето предаване, както и от изискванията на чл. 18 от Закон за Радиото и телевизията сме изпратили официална покана до акад. Светлин Русев да се възползва от правото си на отговор, нещо, което Мартин Карбовски направи и в анонсите към съответното предаване.

Досегашният опит и добрата ни практика показва, че търсенето на мнението на всички заинтересовани страни представя на зрителите ни пълна и достоверна информация, а на тези, които биха се почувствали засегнати от нечие мнение – право на отговор.

Вярваме, че г-н Русев ще се възползва от правото си на отговор, което ще бъде представено на зрителите по същия начин, както и историята на семейство Лавренови, които сами ни потърсиха, за да изложат своя казус, с който се занима лично дори министър-председателят на България г-н Бойко Борисов.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отечествен фронт

Приказка от долната земя в “Отечествен фронт”, събота, 12 януари 2013 година

След края на света: Близки срещи от третия вид

Приложна магия

“Отечествен фронт”: Не без сина ми

Тя, той или то... в “Отечествен фронт”