Актуално В програмата

Какво може да накара един 43 годишен мъж да заплаче в „Размяна на съпруги” 2

Добави коментар

Защо 43 год. Ганчо плаче и защо Андриана изяде закуската на децата на Тошко - „Размяна на съпруги” 2, вторник, 29 декември от 19:45ч.
На 29 декември, вторник зрителите ще видят предпоследния епизод от втория сезон на „Размяна на съпруги” 2.

Андриана Джермански и нейното семействоАндриана Джермански е едната съпруга от таз седмичната размяна. Тя е на 41 години, омъжена e за Ганчо Джермански и живеят в Габрово. Двамата съпрузи работят в печатница – той работи като монтажник на фотополимерни форми, а тя като склададжия и колорист. От брака си семейство Джермански имат две деца – Цветомир (18г.) и Мартина (13г.). „Бях паднал много ниско, почти алкохолик бях станал и тя ме измъкна от тази каша”, споделя Ганчо пред камерите на предаването. За него съпругата му пък ще каже „Ако имах още един живот, бих го изживяла пак с него”. Двамата живеят в хармония и разполагат с 1000 лева на месец.

Теменужка Миколашев и семействоТеменужка Миколашева е другата героиня в размяната. Тя е от Варна, на 41 години е, съпругът ѝ Тошко е на 38 години. Теменушка е безработна и в момента помага на съпруга си, който има личен автосервиз. Двамата има заедно две деца – Даниела (20г.), която работи като конструктор на мебели и Йордан (11г.). Според Тошко, отношенията с жена му са прекрасни и силно сексуално активни. Той твърди, че е склонен на прости изневяра, защото: „Има една стара приказка – само боб, само боб, малко леща”. Те живеят с 1000-2000 лева на месец.

Конфликтът в епизода се породи от факта, че Андриана, отивайки в дома на Тошко отказа да работи, чисти и готви и се посвети изцяло на почивка и релакс. Освен от желанието ѝ да мързелува, Тошко бе ядосан от нежеланието ѝ да излиза и да се забавлява. През това време в Габрово, Теменужка докара Ганчо до плач, като поиска от него 20 лева надница за работата, която свърши на мястото на съпругата му.

Какво още накара 43 годишния Ганчо да плаче и защо Андриана изяде закуската на децата на Тошко, зрителите ще разберат от 15 епизод на „Размяна на съпруги” 2, вторник, 29 декември от 19:45 само по PRO.BG.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Размяна на съпруги

Искрен Пецов участва в „Размяна на съпруги”

Кралица на красотата попада в занемарен дом в "Размяна на съпруги” 3

Орхан Мурад разменя съпругата си в „Размяна на съпруги” 3

„Размяна на съпруги” 3 сбъдна мечтата на глухо дете от Козлодуй - събота, 1 май от 19:45

Мир и хармония срещу патриархат в „Размяна на съпруги” 3