Актуално В програмата

Нов сезон на „Такъв е животът” разбулва първата брачна нощ

2 коментара

На 2 януари от 16:00 часа зрителите ще имат възможност да видят първия епизод на „Такъв е животът – Първа брачна нощ” по bTV.
„Такъв е животът – Първа брачна нощ”На 2 януари от 16:00 часа зрителите ще имат възможност да видят първия епизод на „Такъв е животът – Първа брачна нощ” по bTV. Популярното риалити ще бъде по-горещо от всякога. Една от най-красивите песни на Веселин Маринов – „Да се събудиш до мен” е лайтмотив на новия сезон на „Такъв е животът”.

Живи ли са още традициите за непорочност, какво вълнува младоженците и техните роднини, щом стане дума за първата брачна нощ?

„Такъв е животът – Първа брачна нощ”В 13 епизода всяка събота зрителите ще видят любов, горещи страсти и закачки, ще се заформи сблъсък на поколения и табута.

Камерите на „Такъв е животът” надникват през ключалката в отношенията на новобрачните двойки и проследяват какво се случва непосредствено след Менделсон.

В „Такъв е животът – Първа брачна нощ” зрителите ще вкусят черешката на сватбената торта и ще видят нещата такива, каквито са.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Първа брачна нощ