Актуално Други

Коледната ТВ програма на bTV

Добави коментар

Неочаквани обрати в сериала „Сакъз” и моден дуел между Графа и Глория ще видят зрителите в коледната ТВ програма на bTV
Неочаквани обрати в сериала „Сакъз” и моден дуел между Графа и Глория ще видят зрителите в коледната ТВ програма  на bTV

„Пълна лудница” По Коледа феновете на „Пълна лудница” ще видят новия трети сезон на сериала „Сакъз”. Неочаквани обрати, много интриги ще държат зрителите в напрежение. Някои от добрите герои стават лоши, а някои от лошите герои – добри. Ще последва празнична коледна емисия на „Пълна лудница”, в която операторите ще се затруднят да заснемат новинарите, защото някой от екипа е прекалил с украсата и студиото прилича на гора. Във филма „2 и 200” жертви на Леонид и Малката пура ще станат Дядо Коледа и Снежанка. Зрителите ще видят размяна на подаръци с неочаквано очакван край. Тиган Звездев е поканил в студиото на „В Казан” министър Дянков, който ще покаже как се готви шкембе чорба в условия на бюджетен дефицит.

 „Господари на ефира”Навръх Коледа в „Господари на ефира” зрителите ще видят едно рядко срещано явление - Тодор Живков позгдравява космонавти по телефона. Смях ще донесе и изумителен подбор на забавни материали, с участието на бивши ТВ водещи... в главните роли ще бъдат проф. Вучков и Николай Колев. Кореспондентът на шоуто от Париж Стиляна пък ще се включи с материал, от който става ясно, че французите също имат баница с късмети.

В коледен моден дуел ще изправят Глория и Графа.
Те ще покажат на зрителите как да се опаковаме и подарим на любимите хора. Какъв според тях е най-подходящия подарък за близките ни, ще споделят в коледното издание на „Модерно”. Екипът на предаването ще се разрови из гардеробите на гостите и ще покаже техни лични дрехи. Изненадата, която Радост е подготвила за Глория е обложката на първия ѝ диск. Графът ще си припомни плакат, на които изглежда по начин, по който никой не го помни и който отдавна е скрил в гаража си.

„Търси се” Меги и Нели В коледното издание на „Търси се” Меги и Нели ще направят ретроспекция на изминалата година и гостите на предаването. Предаването този път ще бъде разделено на рубрики – за любовта, за смеха, за сълзите, за предизвикателствата, за изненадите. Зрителите ще имат възможност да си припомнят как популярни личности играят етюди в нетипични за тях роли. Някои от гостите, които Меги и Нели ще припомнят са Алекс Раева, Христо Гърбов, Астор и др.

„Комиците”


Специален гост на коледното издание на „Комиците” ще бъде кметът на София Йорданка Фъндъкова. Зрителите ще се забавляват с тематични скечове, прекрасна коледна окраса на сцената и песни в изпълнение на вокална формация „Робев”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се , Пълна лудница , Модерно , Комиците , Господари на ефира

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“