Актуално България търси талант

84-годишен изобретател е кандидат за участие в “България търси талант”

Добави коментар

84-годишен изобретател е кандидат за участие в “България търси талант”. Акробатични номера с колело, бийтбокс сетове и огнено кунг-фу впечатлиха предварителното жури.

Осемдесет и четири годишен изобретател е кандидат за участие в “България търси талант”. Акробатични номера с колело, бийтбокс сетове и огнено кунг-фу впечатлиха предварителното жури.

 имитации на известни личности


Кандидати за участие в “България търси талант” изненадаха предварителното жури в Пловдив. След като на кастинга във Варна се яви 10-месечно бебе, в града под тепетата се появи и най-възрастният до момента кандидат-талант – 84-годишен мъж.

Дядото е изобретател и е измайсторил уред за ходене по вода. Очаквано сред желаещите да участват в шоуто има много певци, които залагат предимно на изпълнения на български поп хитове. Най-многобройни са кандидатите с атрактивни и дори малко познати таланти.

Бийтбоксери представиха изключително силни сетове с впечатляващи ритми. Стрийт танцьори пък показаха танци със запалени въжета и огнено кунг-фу. Сред кандидатите не липсваха и практикуващи паркур, които демонстрираха основни принципи за предвижване в градска среда.

Ефектен танцьор на кючеци


Друг кандидат пък представи невероятно атрактивни акробатични номера с колело. Ефектен танцьор на кючеци забавляваше кандидатите преди прослушването, след което впечатли журито с нестандартна хореография.

По време на кастинга бяха представени още изпълнения с хвърляне на ножове, имитации на известни личности, атрактивно барманство, клоунада и др.


Следващият кастинг за набиране на таланти ще бъде в София. От 20 до 23 декември Руският културно-информационен център ще отвори врати точно в 09.00 часа за всички желаещи да демонстрират таланта си пред екипа на предаването.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя