Архив Отечествен фронт

„Отечествен фронт”: Травеститите от блок 20 в Ямбол - събота, 19 декември

1 коментар

В „Отечествен фронт” ще видим потресаващата история за един панелен блок в Ямбол и неговите обитатели – група мъже, които се прехранват като проституират, облечени като жени.
В „Отечествен фронт” ще видим потресаващата история за един панелен блок в Ямбол и неговите обитатели – група мъже, които се прехранват като проституират, облечени като жени.

Травеститите от блок 20 в Ямбол

„Всеки народ заслужава травеститите си – на други места те са певци, танцьорки или обикновени дизайнери. У нас те са жители на блок номер 20 в Ямбол!” – разказва Мартин Карбовски за част от обитателите на най-скапания блок на планетата, които проституират на околовръстното в Ямбол  

 блок номер 20


Тази събота, 19 декември социалният ъндърграунд „Отечествен фронт” разказва потресаваща история за един панелен блок в Ямбол и неговите обитатели – група мъже, които се прехранват като проституират, облечени като жени. Преди двадесет години митичният блок номер 20 в Ямбол е построен като обикновен панелен блок – такъв, в какъвто живеят повечето българи. Но на блок номер 20 нещо му се е случило!

 блок номер 20


Днес той е обезкостен – няма и един пирон, който да не е изтръгнат и предаден за вторични суровини. Нещо повече - няма ги целите фронтални панели по първите етажи. Няма вода, няма ток, но има сателитни чинии. За да пият вода, жителите на блок номер 20 са разбили една шахта, от която водата блика като фонтан. Това, което се е случило с блок номер 20, са го направили самите жители на блок номер 20. Те са направил неща, които не се побират в нормален мозък – отрязали са тръбите, за да ги предадат за вторични суровини и са изгорили черчеветата на прозорците, за да се стоплят. След като са се стоплили, са запушили прозорците си с кашони и ламарини. „Блок номер 20 е изяден от обитателите си!” – разказва Мартин Карбовски.

 блок номер 20



– „Когато човек живее на ненормално място, той става ненормален човек! В извратен свят хората стават извратени! Както снимахме ямболския блок номер 20, както слушахме жалби и претенции в смисъл: „Ние си потрошихме къщата, дайте ни нова къща!”, така пред нас изскочи една грозновата циганка, която, като я питахме как се казва, ни отговори, че се казва Минчо!

Може ли от глад да смениш сексуалната си ориентация? Оказа се, че блок номер 20 не е грозен само отвътре - в него има цяла група мъже, които се прехранват като проститутки на околовръстното в Ямбол!”

Може ли от глад да счупиш къщата си? Може ли от глад да смениш сексуалната си ориентация? Версията на жителите на блок номер 20 е, че блокът е такъв заради мизерията и глада. Също заради мизерията и глада част от жителите му са станали мъжки проститутки, които се гримират като жени.

Трите грации” от блок номер 20 работят на „магистралата, на втората спирка” всяка вечер. Говорителят на травеститите Симеон/Моника иска да стане жена, но няма пари.

Има гърди, подарени му от приятел-грък, който обаче умира. Смята, че триста-четиристотин хиляди лева ще му стигнат да оправи живота си - да създаде семейство, в което може да бъде и мъжът, и жената...

Може ли от глад да смениш сексуалната си ориентация?Колежките му Минчо/Мина и Николай/Никол трудно говорят български. Те не се чувстват истински жени – обличат се така и проституират само заради парите...

„Ако блок номер 20 е символ на държавата около нас - нашата държава, която си разрушихме сами, то преценете вие на какво е символ мъжът-проститутка - той и неговите колежки, жителите на блок номер 20!” – коментира Карбовски. – „Това е наистина филмът „Играчка-плачка”, който никога няма да снимаме, защото просто сме свикнали да смитаме истинския живот под килима. Явно ще продължаваме да го правим докато не падне от мизерия и последният панел на тази територия. Блок номер 20 е и резултатът от онова, което не постигнахме. На този адрес свършва всичко човешко!

Съжалявам, че не мога да ви покажа без цензура цялата сцена наживо - как един човек се изхожда театрално в една от стаите без стени и се забърсва с парцал, намерен на земята.
За някой това не е човек, за други това е човек, който търси помощ. За трети - това не е важно. А истината е една – когато хората не се държат като човеци, държавата трябва да ги очовечи. Дали ще е с бой, дали ще е с пари, дали ще е с добро или с жестокост – някой трябва да ни очовечи! Защото утре ще е късно! Защото в блок номер 20 живеят деца!”

”Отечествен фронт”, събота, 19 декември 2009 г., 18:00 по Нова телевизия

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отечествен фронт , Мартин Карбовски

Косьо Филипов ще води предаването на Мартин Карбовски

Плевенчанката Зара: Гордея се, че снимах "катерицата си"

Мартин Карбовски и Косьо Филипов с ежедневно предаване Дневен ред по TV7

Забавна, красива, хаплива и музикална новогодишна програма по ТВ 7

Карбовски в ефира на TV7