Архив Dancing Stars

Бианка Панова и Светослав Василев победители в Dancing Stars

Добави коментар

Бианка Панова и Светослaв Василев са Кралят и Кралицата на бала във втория сезон на Dancing Stars
Вчера вечерта се състоя финалът на втория сезон на най-успешното танцувално шоу у нас Dancing Stars.

Бианка Панова и Светослав Василев


Титлата Крал и Кралица на бала спечелиха Бианка Панова и Светослав Василев. Те получиха максималния брой точки -  5 от журито и 5 от зрителите.
В заключителната част на вечерта борбата за купата беше между Бианка и Краси Радков, който събра общо 7 точки. В крайна сметка зрителите решиха да връчат трофея на „златното момиче”. Мадлен Алгафари и Александър Вачев се класираха на пето място. На четвърто място се наредиха Етиен Леви и Ива Григорова, а Годжи и Павлина Вълчева останаха трети. Големия финал на Dancing Stars 2 са проследили близо 1 614 000 зрители, сочат предварителните данни на TV Plan/TNS.

Бианка Панова и Светослав Василев


Първия танц, който Бианка и Светльо представиха, беше на народната песен на Бинка Добрева - „Даньова мама”. Хореографията беше изключително трудна, много атрактивна, съчетаваща сложни поддръжки и елементи. „Този танц ни връща към една мистерия - мистерията на българските гласове”, коментира Вера Маринова–Аткинсън. Илиана Раева разплака Бианка с изключително трогателния си коментар, част от който гласеше: ”След 20 години се завръщаш в България с гръм и трясък, като една блестяща танцьорка”.

Бианка Панова и Светослав Василев


Бианка и Светослав бяха избрали да представят и еротичния си танц на финала на шоуто. С него бившата гимнастичка отново припомни за многообразието на своя талант. Коментарът на Илиана Раева беше изключително емоционален и този път тя не можа да се въздържи и да не каже, че за нея Бианка Панова е втората уникална гимнастичка след Мария Гигова. Раева призна, че до настоящия момент тя умишлено не е коментирала качествата ѝ като гимнастичка, но на финала не може да се въздържи да не го направи.



Защитник на Бианка и Светослав беше телевизионният водещ Драго Симеонов
, който в нейна подкрепа заяви: „Тази вечер видях само танците на Бианка. Всички финалисти са победители, но големият победител е Бианка”. Всички тези думи пълнеха очите на Бианка със сълзи през цялото време.

Dancing Stars e най-гледаното танцувално шоу през есенния телевизионен сезон, сочат данните на TNS/TV Plan. Средният рейтинг за целия сезон на Dancing Stars за аудитория All4+ e 16.9% /и среден дял 42,2%/, като шоуто е гледано средно от близо 1 235 000 зрители всяка събота и неделя вечер. За сравнение, танцувалното шоу VIP Dance през целия сезон е гледано средно от 560 000 зрители и е постигнало среден рейтинг 7.7% и среден дял 20,6%.
 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Dancing Stars

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове

"Ролинг Стоунс", "Аеросмит" и Мадона ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV

Ивет Горанова и Тодор грабнаха 40 максимални точки в „Dancing Stars“

Свилен и Йовита се сбогуваха с „Dancing Stars“ след латино фиеста

Танцът на любовта ще подпали „Dancing Stars“