Актуално България търси талант

Стартираха кастингите за шоуто на bTV “България търси талант”

Добави коментар

Баби мажоретки и бебе музикант са сред кандидатите за участие в най-новото шоу “България търси талант”

Вчера стартираха кастингите за най-новото шоу на bTV “България търси талант”. Във Варна пристигнаха част от кандидатите с необикновени таланти.

 

десетмесечно бебе

 

Сред тях беше десетмесечно бебе, което свири на различни музикални инструменти, като интересното при него е, че проявява страхотен рефлекс за произвеждане на всякакви звуци.
В хит за първия кастингов ден се превърнаха група от баби мажоретки, които успяха да впечатлят журито с атрактивен танц.

традиционните китайски драконски костюми


С изключителен номер кандидат смая екип и конкуренция. За представянето си участникът използва и специално приспособление, чрез което имитира традиционните китайски драконски костюми.
За номера му се изисква много голяма физическа подготовка, а техниката идва именно от виещите се китайски дракони.

Имитаторите на Майкъл Джексън и тази година доказаха, че могат да намерят място във всяко шоу. Аниматор от Берлин с танцувални умения успя да забавлява предварителното жури с танц върху песен на Краля на попа, като приложи стъпки, нямащи нищо общо с тези на Джако.

танца на незрящо момиче


Предварителното жури остана очаровано от танца на незрящо момиче. Индийските танци се оказаха нейната страст, като въпреки слепотата си, тя не спира да танцува и да разнообразява изпълненията си с различни елементи.
Причина за слепотата на девойката се оказва емоционален стрес, който получава на сцена. Въпреки всичко, шансовете на момичета да прогледне са огромни.

Предварителните кастинги в морската ни столица ще продължат и утре, след което екипа на предаването ще се отправи към Пловдив. Прослушването в града под тепетата ще продължи два дни – на 17 и 18 декември в Новотел Пловдив, като и двата дни ще стартира точно в девет часа.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя