Актуално В програмата

„Размяна на съпруги” 2 сбъдна мечтата на едно многодетно семейство

Добави коментар

„Размяна на съпруги” 2: Малкият човек и държавата - семейство с 8 деца запазва дома си след намесата на Бойко Борисов
В поредния, 13 епизод от „Размяна на съпруги” 2, ще видим историята на едно многодетно семейство, което е на ръба да остане без дом. Причината - изтичане на договора им за наем на общинско жилище и липсата на достатъчно средства за намирането на друго решение. Това е еднo от най-силните и шокиращи издания на реалитито на PRO.BG, което ще разтърси зрителите на PRO.BG. За първи път семействата излизат извън правилата на реалитито в името на нещо добро и благородно.



В епизода главни герои са семейство Златеви от Русе и Веселка Кръстева и Кирил Михайлов от София. Веселка Кръстева е на 42 години. От 8 години е в майчинство, защото се грижи за 8-те си деца, най-малките, от които са на 1 година. Мъжът ѝ Кирил Михайлов е на 37 години, работи като таксиметров шофьор. Веселка от 3 клас не е ходила на море, а това е и единственото морско преживяване, което е имала в живота си. За Кирил и Веселка децата са най-голямото богатство. „Щастливи сме и се радваме, децата са богатство, това ни е богатството на нас”, ще заключи Веселка. Мечтата на голямото семейство е да имат дом, да имат сигурен покрив над главите си, защото на улицата е несигурно, не се живее там…

Второто семейство е от град Русе. Мариета Златева е на 38 години, безработна. Споделя, че не работи от „миналия век” и се чувства много добре. Съпругът ѝ Даниел Златев (42 г.) се е занимавал с внос на автомобили втора ръка от Италия. Имат син Браян, на 15 години. Животът на семейство Златеви е вечен купон, те са веселяци и добри хора.

Двете жени попадат в коренно различни за тях семейства.
Когато Веселка влиза в „новия” си дом тя ще възкликне: „Живот – мечта!”. За Мариета ситуацията е доста по–различна. „В днешно време да имаш повече от едно дете си е лукс…”, ще признае състрадателно русенката. За децата, „новата” майка е добра и усмихната и им помага с домашните.
Развълнуван от личната история на „новата” си съпруга, Даниел открива сметка с малка сума на нейно име. „Хора като нея, които са направили това, да имат 8 деца, да се притесняват за бъдещето си, за това, че ще останат със семейството си на улицата е просто непростимо”, ще сподели Даниел пред камерата.

Този епизод от „Размяна на съпруги” 2 е прецедент и в още един аспект. За първи път в историята на предаването, Мариета не пожела да се възползва от правото си да промени правилата в семейството. Тя добавя само едно ново правило – „всички да отидем при Бойко Борисов пред Министерски съвет. Семейството намира министър-председателя на първа копка на нова детска градина. На въпроса „Какво искате?”, децата държат табели, на които пише „Искаме дом”.

Бойко Борисов


Премиерът се обръща към г-жа Фандъкова, кмет на столицата, да се помогне на семейството, защото „така няма да ви оставим на улицата!”, ще отсече премиерът на Република България.

г-жа Фандъкова, кмет на столицата


Какво ще се случи след излъчването на епизод 13 от „Размяна на съпруги” 2? Ще удържат ли управляващите на обещанието си да спестят кошмара на 8 български деца на 17 декември да останат без дом, екипът на PRO.BG ще проследи в своите информационни емисии и предавания.

Разтърсващият епизод от “Размяна на съпруги” 2 PRO.BG ще излъчи във вторник, 15 декември от 19:45 часа. 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Размяна на съпруги

Искрен Пецов участва в „Размяна на съпруги”

Кралица на красотата попада в занемарен дом в "Размяна на съпруги” 3

Орхан Мурад разменя съпругата си в „Размяна на съпруги” 3

„Размяна на съпруги” 3 сбъдна мечтата на глухо дете от Козлодуй - събота, 1 май от 19:45

Мир и хармония срещу патриархат в „Размяна на съпруги” 3