Архив Dancing Stars

Двойките финалисти в Dancing Stars стават ясни в събота вечер, 12 декември

Добави коментар

Предстоят последни елиминации в събота вечер на сцената на Dancing Stars преди големият финал на 14 декември, понеделник от 20:00 ч.

 Dancing Stars

Предстоят последни елиминации в събота вечер на сцената на Dancing Stars преди големият финал на 14 декември, понеделник от 20:00 ч.

Само два дни преди това една двойка ще танцува за последен път в шоуто. След роднинските танци миналата седмица Годжи и Етиен заеха челните позиции, а в дъното на класирането са Аксиния и Мадлен. Каква ще бъде съдбата на двете дами и дали те ще се борят, за да танцуват на финала – всичко е в ръцете на зрителите. Аксиния е обнадеждена и смята, че след като е танцувала на толкова елиминации досега в шоуто, отново ще премине и ще стигне до финал. Красивата брюнетка дори споделя, че не е очкавала да бъде полуфиналист. Тя и партньорът и Стоян не правят нищо на всяка цена, каза още певицата. За него тя откровено заяви, че му е изключително благодарна за търпението и го определи като един от най-близките ѝ приятели в последно време. В събота вечер в шоуто тя ще изпълни и последното си парче «Новата пепеляшка».

На въпроса дали е очаквала да стигне до полуфинал Мадлен Алгафари отговори така: «Вярвах, защото съм амбициозна, на мен само ми дай летва, за да скоча». Тя сподели още, че има огромно желание да е финалистка и заради партньора си Александър, чийто живот е танц.

Спрягани за едни от най-добрите танцьори в шоуто, Бианка и Етиен също дадоха своите коментари само на крачка преди финала. Бившата гимнастичка сподели, че е спокойна и не е напрегната преди елиминациите. За шоуто тя разкри, че за нея то е било едно голямо емоционално преживяване. Въпреки изморителните тренировки, през които е преминала и дори една по-сериозна контузия, тя е намерила много приятели в Dancing Stars: “Мислех си, че последното хубаво нещо, което ми се е случило, е Световното първенство преди точно 20 години в Сараево и не смятах, че нещо толкова хубаво ще се повтори отново». Етиен и неговата партньорка Ива пък нямат болни амбиции. «Не е важно да си най-силният или най-умният, а най-приспособимият», сподели той за участието си в шоуто. «Не съм имал очаквания, че ще стигна до тук, предвид че има по-млади звезди в шоуто», каза още шоуменът. 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Dancing Stars

Любовни признания заляха „Dancing Stars“ по bTV

Мила Роберт и Кристиан напуснаха „Dancing Stars“ след безмилостен дуел

Емануела и Калоян преживяха тежка раздяла с „Dancing Stars“ по bTV

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове

"Ролинг Стоунс", "Аеросмит" и Мадона ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV