Вечерното шоу на Азис

Спират "Вечерното шоу на Азис"

• От 0/5

Вечерното шоу на Азис ще се раздели с тв екрана след Нова година. В началото на новия телевизионен сезон "Вечерното шоу на Азис" беше напълно променено. Тогава от PRO.BG намалиха бюджета на Азис и той трябваше да реши дали да остави балета или бенда си.

Продуцентите решиха да се сбогуват с Дани Милев и музикантите му за сметка на балерините, които останаха за красота. Една голяма част от екипа - Мавриков, Мария Силвестър, Деси Бакърджиева, както и  част от сценаристите също са си тръгнали поради ниския бюджет на продукцията.

Екипът, останал да работи за "Вечерното шоу на Азис", търсил какви ли не варианти, за да бъде спасено, но каквото и да направели, всичко се оказвало безуспешно. Рейтингът му пада с всеки изминал ден, а и на Азис вече не му било интересно да води.

От  PRO.BG  коментират, че са категорични и този път няма връщане назад.  "Вечерното шоу на Азис"  спира веднага след Нова Година.

Още за Азис

23:00
02.10.2020
Целувката на смъртта: Луда любов (Kiss Of Death: Crazy In Love) Гимназистката Мелиса я чака светло бъдеще, когато се запознава с Робърт Бъртън. Тя се опитва да преследва амбициите си, а ревността му води до кошмарен край. (12-GAT)
18:00
05.10.2020
Кралете на басейните (Series 4): Пустинен оазис в Лас Вегас (Episode 1)
21:30
05.10.2020
Кралете на басейните (Series 4): Пустинен оазис в Лас Вегас (Episode 1)

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Спират "Вечерното шоу на Азис" (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg