Архив Dancing Stars

Големият финал на втория сезон на Dancing Stars е на 14 декември

Добави коментар

Големият финал на втория сезон на Dancing Stars е на 14 декември. Звездите танцуват на БГ песни по свой избор
Големият финал на Dancing Stars ще бъде в понеделник, 14 декември от 20:00 ч. Участниците в шоуто ще танцуват на български песни, като изборът ще бъде изцяло в ръцете на звездата и нейния партньор. В условието на финалната задача няма значение стила на парчето, то може да бъде поп, рок, диско, поп фолк или народна песен. Отново по своя собствена преценка, звездите ще могат да представят във втората задача и най-добрия си танц в шоуто до момента или пък да направят съвсем нова хореография.

Кой от полуфиналистите обаче ще отпадне на крачка преди финала, ще стане ясно следващата събота. Вчера вечерта на челните 3 места се наредиха – Годжи, Етиен и Бианка, въпреки че в танцовото шоу с роднини всички представиха много интересни идеи, хореографии и сюжети, които журито оцени подобаващо с максимални оценки.

Мадлен Алгафари беше накарала съпруга си Нидал


Психоложката Мадлен Алгафари беше накарала съпруга си Нидал, специално за танца, да се преобрази в женски облик - в розови пантофи с пухчета, ролки, секси рокличка и прахосмукачка в ръка - кършейки се на I want to break free на Queen.

Краси Радков и Виктор


Краси Радков и Виктор направиха истински спектакъл на парчето „Баща ми е кондуктор”. Те влязоха в образа на баща и син – Виктор в ролята на Рънърса, Краси - баща му кондуктора.

Бианка Панова и съпруга ѝ д-р Чавдар Нинов


Уникална беше като замисъл и изпълнение хореографията на Бианка Панова и съпруга ѝ д-р Чавдар Нинов. Японската стилистика беше пресъздадена изключително от спортното семейство. Илиана Раева беше толкова въодушевена от това, че не скри колко е горда с талантливото семейство.

 Георги Милчев-Годжи и брат му Иво Милчев


Георги Милчев-Годжи и брат му Иво Милчев
показаха изключителна добруджанска ръченица в невероятен синхрон. И макар да предполагаха, че ще се изложат на сцената, се получи точно обратното – обраха овациите на публиката в залата и похвалите на съдиите. Рейди Бризуела коментира така изпълнението на своя колега от „Ку-ку бенд”: „Чичо Гошо е мой фаворит”. 

Етиен заедно с красивата си дъщеря


Етиен заедно с красивата си дъщеря пресъздаде типично еврейски танц на песента „Хава нагила” – „Хайде да се радваме”.

Аксиния и баба ѝ Йорданка


Изключително затрогващо беше представянето на Аксиния и баба ѝ Йорданка, която независимо от възрастта си с огромно желание танцуваше на сцената на Dancing Stars, докато красивата ѝ внучка пееше парчето „Жена на всички времена”. Аксиния дотолкова се трогна от подкрепата на баба си на сцената, че не можа да удържи сълзите си от умиление към възрастната жена. Всички в залата останаха трогнати от това изпълнение, а Вера Маринова обобщи, че посланието на този танц е важността на връзката между поколенията и щастието, което може да се изгради в едно семейство.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Dancing Stars

Любовни признания заляха „Dancing Stars“ по bTV

Мила Роберт и Кристиан напуснаха „Dancing Stars“ след безмилостен дуел

Емануела и Калоян преживяха тежка раздяла с „Dancing Stars“ по bTV

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове

"Ролинг Стоунс", "Аеросмит" и Мадона ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV