Архив Dancing Stars

Танци с роднини е следващата задача в Dancing Stars

Добави коментар

Последната задача в Dancing Stars за следващата неделя е звездите да танцуват бачата, меренге, мамбо и рокендрол.

Последната задача в Dancing Stars за следващата неделя е звездите да танцуват бачата, меренге, мамбо и рокендрол. Условието при втория танц, който ще трябва да изпълнят,е партньор да им бъде техен роднина - майка, баща, брат, сестра, син, дъщеря, съпруг, съпруга и т.н. Хореограф на този танц обаче, при всички положения, е необходимо да бъде професионалният партньор на звездата. 

Dancing Stars

Танците, поставени върху парчета на Майкъл Джексън, беше една от най-трудните задачи за звездите танцьори, но въпреки това в неделя вечерта журито единодушно вдигаше и най-много десетки. Всички звезди под вещото ръководство на Венол Кинг бяха подготвили уникални хореографии.

Впечатляващ спектакъл ала Мулен Руж в ритъма на Billy Jean показаха дамите в шоуто. Всяка една от тях успя да покаже своя натюрел и танцови умения, благодарение на интензивните тренировки през седмицата с Венол Кинг, през която: „само ушите ми нямаха мускулна треска”, споделила пред Вера Маринова една от звездните участнички.

Dancing Stars

В неделя вечерта зрителите видяха как хореографът на Кайли Миноуг, подготвяйки момчетата в шоуто за танца им на песента „Beat It”, възкликна: «Ако Майкъл Джeксън можеше да види това, щеше да се гордее с вас». И наистина тяхното изпълнение предизвика бурните овации и на публиката, и на журито. Вера Маринова беше категорична: «Надминахте себе си и като актьори и като танцьори». Съдиите възнаградиха и Венол с четири десетки за отличната му работа.

Годжи и Павлина бяха преобразени до неузнаваемост за песента Thriller. Много ефекти, грим и разбира се не на последно място танцови умения, видяха зрителите в тяхното изпълнение. Етиен Леви пък представи Майкъл Джексън: „в най-чист вид от началото на вечерта”. Шоуменът показа изключителна пластичност, на която могат да завидят много тийнейджъри. Баладата I Just Can’t Stop Loving you Бианка Панова посвети на съпруга си, танцувайки безупречно и впечатляващо с нейния партньор Светослав Василев.

 Dancing Stars - Бианка Панова

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Dancing Stars

Любовни признания заляха „Dancing Stars“ по bTV

Мила Роберт и Кристиан напуснаха „Dancing Stars“ след безмилостен дуел

Емануела и Калоян преживяха тежка раздяла с „Dancing Stars“ по bTV

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове

"Ролинг Стоунс", "Аеросмит" и Мадона ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV