Архив Dancing Stars

Памбос Агапиу спечели в специалната танцова вечер на Dancing Stars

Добави коментар

Памбос Агапиу спечели в специалната танцова вечер на Dancing Stars в събота, 28 ноември
Наградата с благотворителна цел беше разделена от победителя Памбос Агапиу  между 4-те  двойки  по време на специалната танцова вечер в Dancing Stars



В събота по време на специалната танцова вечер в Dancing Stars Митко Павлов, Елена Петрова, Памбос Агапиу, Илиана Раева и техните партньори показаха завидни танцови умения и страхотни хореографии.


Журито в лицето на Вера Маринова, Мария Гигова и Слави Трифонов бяха очаровани и оцениха високо техните изпълнения. В началото на шоуто Слави Трифонов обяви, че ще бъде безкомпромисен и ще поставя ниски оценки, но онова, което видя на дансинга, промени неговите намерения. Неочаквано за всички Митко Павлов разкърши тяло и кючекът му с Цвета Цочева предизвика бурните овации на публиката в залата.

Фантастично танго показаха и Илиана Раева и Илиан Чакъров. Амбицирана за добро представяне, в продължение на цяла седмица, освен активните тренировки Илиана се подложила и на гладуване, за да влезе в топ форма. Гореща и страстна видяха зрителите Елена Петрова при изпълнението ѝ на салса заедно с нейния партньор Николай Манолов.        

За еротичния си танц с Петя Димитрова кипърският афродит получи максимална оценка от журито и най-голяма зрителска подкрепа. Той обаче обяви, че победители на вечерта са и 4-те  двойки и пожела да раздели наградата от 10 000 лв. с тях, за да може всеки да направи дарение за избраната от него благотворителна инициатива. Към сумата от 2500 лв. Памбос и негов приятел - Андонис Фотио Дел Сол - добавиха още 500 лв. и по този начин 3000 лв. ще бъдат дарени на дома за деца с увреждания в гр. Мездра. Митко Павлов реши да предостави своята част от наградата - 2500 лв. - на фонадция „Зачатие”. Илиана Раева обяви, че ще дари своята част на отец Иван от гр. Нови Хан, който подпомага деца, а Елена Петрова – на отделението по неонатология в Майчин дом.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Dancing Stars

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове

"Ролинг Стоунс", "Аеросмит" и Мадона ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV

Ивет Горанова и Тодор грабнаха 40 максимални точки в „Dancing Stars“

Свилен и Йовита се сбогуваха с „Dancing Stars“ след латино фиеста

Танцът на любовта ще подпали „Dancing Stars“