Архив VIP Dance

Финал на VIP Dance в понеделник, 30 ноември от 20:00 часа по Нова ТВ

Добави коментар

С 3-часово шоу в понеделник от 20:00 часа по Нова телевизия ще приключи най-оспорваното танцувално състезание VIP Dance.


Най-любимите български изпълнители и най-добрите танцьори на финала на VIP Dance в понеделник

С 3-часово шоу в понеделник от 20:00 часа по Нова телевизия ще приключи най-оспорваното танцувално състезание VIP Dance.

Грандиозен спектакъл по хореография на Галена Великова с участието на всички 48 професионални танцьори от предаването, ще види публиката на големия финал.



След 3-месечна битка на танцувалната арена зрителите решиха претендентите за титлата да са четири отбора, а именно тези на Райна и Фери, Симона и Крум, Боби и Мария и Тереза и Данчо.

Амбицирани до краен предел те ще защитават честта си в понеделник. Всеки отбор ще танцува под музиката на любима песен, изпълнявана на живо в студиото от най-популярните български музиканти.

Затова специални гости на финала ще са гранд дамата на българската поп-фолк музика Ивана, неповторимият оркестър Карандила, примата на българския джаз Камелия Тодорова, космическата Стефка Съботинова, Миро от бившия дует Каризма, Любо и Део.

Второто изпълнение на отборите ще е техния любим танц, с който те ще се опитат да спечелят зрителските сърца. Кулминацията ще е изпълнението на танц по музиката на една и съща песен на двата отбора, които ще останат на финала в края на предаването.

Кой ще е носителят на титлата „Любими танцьори на България” ще определят зрителите със своя вот. А освен признанието на цяла България победителите във VIP Dance ги очаква и специална еднометрова купа, произведена по поръчка в Германия, като на златна плочка върху нея ще бъдат инкрустирани техните имена.

Шоуто ще завърши с мощни фойерверки, сравними като пищност само с олимпийски финал. 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП Денс

Зара и Милен Цветков отпаднаха от VIP Dance

Милен Цветков и Зара продължават във VIP Dance

Мира Добрева, Милен Цветков и Камен Воденичаров в VIP Dance по Нова ТВ

„Мафията” оцени Мария Силвестър и Боби Турбото с 30 точки

Нед и Николета Лозанова отпаднаха от VIP Dance