Вечерното шоу на Азис

Женски капитани в „Битка на градовете”, което страртира на 30 ноември

• От 0/5

Руслана Попова и Силвия Стойчева ще са капитани съответно на Пловдив и София  в риалитито на „Вечерното шоу на Азис”

Четири жени ще се изправят една срещу друга в „Битка на Градовете” и ще трябва да определят отборите, които ще защитават честта на градовете им.

Руслана Попова и Силвия Стойчева


След Златка Димитрова и Силвия Драгоева, които ще са капитани на Бургас и Варна, вече са ясни и капитаните на София и Пловдив. Капитан на столицата ще бъде гримьорката Силвия Стойчева, която нашумя с голата си фотосесия с Димитър Бербатов. Бившата тенисистка и модел, с диплома на политолог, обещава да брани честта на столицата като заложи на спортната злоба и колективния принцип. Талантливата блондинка се кани да използва „най-силните качества на всеки от играчите по най-добрия начин”. За Пловдив ще отговаря устатата Руслана Попова, тя е родом от града на тепетата и е бивша състезателка по шахмат. В играта Руслана ще разчита на поразяващата си словоохотливост и стратегическо мислене.

Какво е „Битка на Градовете”:

Един срещу друг  ще се изправят отборите на четирите най-големи града у нас. Те ще се състезават, за да докажат не кой град е най-добър, а къде хората са най-умни, най-красиви, най-смели и най-талантливи. Участниците в играта ще имат възможност да премерят своята сила, познания и талант. София, Пловдив, Варна и Бургас ще дадат всичко от себе си в надпреварата, като се изправят пред различни предизвикателства. Четири отбора, с по четирима състезатели ще са готови на всичко, за да съберат повече точки, преминавайки през различни по сложност препятствия. Победител ще е отборът, натрупал най-много точки. Играчите във всеки отбор ще бъдат селектирани от капитаните.

От другата седмица, зрителите на PRO.BG ще могат да видят как капитаните избират играчите в отборите си. Кандидатите за „битката” ще трябва да се справят с различни задачи, за да впечатлят красивите дами. Желаещите да защитават името на своя град ще се целуват с червеи, ще дресират мишки, ще дегустират алкохол и ще танцуват сложни хореографии, за да се харесат на капитаните. Как ще протекат кастингите и кои ще са финалните участници в „Битката между градовете” ще стане ясно във „Вечерното шоу на Азис”.

„Битка на Градовете” стартира на 30 ноември от 23:15 часа, само по PRO.BG

Още за Азис

06:30
24.09.2020
Мега веранди - Модерен дзен оазис
14:30
25.09.2020
Най-чудатите ресторанти на света The Gravy Train , епизод - 3 , сезон - 2 Поредицата ни отвежда на двучасова екскурзия в Монтана, после в Япония ще сърбаме рамен, ще продължим с барбекю в оазис в Германия и ще приключим в Банкок, където ще се насладим на
22:30
25.09.2020
Най-чудатите ресторанти на света The Gravy Train , епизод - 3 , сезон - 2 Поредицата ни отвежда на двучасова екскурзия в Монтана, после в Япония ще сърбаме рамен, ще продължим с барбекю в оазис в Германия и ще приключим в Банкок, където ще се насладим на

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg