Архив Горещо

„Горещо”, събота, 28 ноември, 22:50 часа, Нова ТВ

Добави коментар

Васа Ганчева в „Горещо”: за хищниците-социолози, за рейтинга и за черните партийни каси. Витомир Саръиванов в стола на истината, събота, 28 ноември 2009г., 22:50 часа
Витомир Саръиванов на стола на истината. Васа Ганчева в „Горещо”: за хищниците-социолози, за рейтинга и за черните партийни каси

Тази събота, 28 ноември от 22:50 часа телевизионният таблоид „Горещо” е на територията на едно от най-провокативните и драматични телевизионни предавания, излъчвани някога в българския ефир – „Цената на истината”.

„Горещо” на стола на истината


Броени дни след финала на най-успешния за сезона формат в ефира на Нова телевизия специално за „Горещо” на стола на истината за първи път сяда водещият Витомир Саръиванов.

В ролята на разпитващ влиза Венета Райкова, за да намери отговори на всички въпроси – дори и на най-неудобните – които вълнуваха зрителите през цялото това време. И тъй като тази събота телевизионният таблоид е посветен на телевизионната среда, докато Венета Райкова е на декора на „Цената на истината”, специален гост в студиото на „Горещо” е безпощадната Васа Ганчева – всепризнат медиен критик, режисьор и водещ.

Витомир Саръиванов.„Чувствам се удовлетворен от нещата, които направихме, защото смятам, че от предаването имаше полза, което е най-важното нещо! Изключително много хора започнаха да се замислят за това в какво общество живеем и с какви хора се сблъскваме... Най-големият извод от всички тези предавания, които направихме е, че в България има огромен проблем в семейството! Смятам, че постепенно хората започнаха да си дават сметка за това.” – споделя водещият на „Цената на истината” Витомир Саръиванов.

Васа ГанчеваНяма по-подходящ човек от Васа Ганчева, който да има правото и основанието да коментира съвременната телевизионна среда. „Плаши ме бъдещето на медиите!” – признава тя и заявява, че в България не съществува такова нещо като „рейтинг”, защото пийпълметричната система трябва да обхваща чрез сателит цялата страна, а у нас такава технологична база няма.

Според Васа Ганчева тази система в България е оставена в ръцете на „хищници – на социолози и социологически агенции, които забогатяха на гърба на клетите телевизионери, защото ги лъжат, а пък телевизиите се надпреварват да им плащат, за да могат изкуствено да им намаляват или повдигат рейтинга.”
Според Васа Ганчева наложените от т.нар. псевдоелит чрез медиите простия, вулгарност и мода да си необразован обезверяват и обезсмислят живота на по-младите.

Васа Ганчева


„Младежта ни е будна, но трябва да бъде стимулирана. И трябва много сериозно държавата, която се прави на ударена, да обърне внимание на ужасния проблем с наркотиците. Държавата лъже – има черни партийни каси, които се издържат с наркотици и проституция! Това не е тайна за никого! Казва се, че в България има регистрирани около 30 хиляди души наркомани - те са половин милион! Положението е бедствено!... Човек да не се развива, да не се образова, да не чете, да няма абсолютна никаква друга цел, освен парите и истерично да се харесва – за мен това е абсолютно падение. Тези черни води по някакъв начин ще изтекат, но засега са в стихията си!”


Каква е истината за „Цената на истината” и какво успя да промени предаването в мисленето на хората? Кои са телевизионните злодеи според Васа Ганчева и какво е мнението ѝ за турските сериали?

 „Горещо”, събота, 28 ноември 2009г., 22:50 часа, Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“