Актуално На кафе

„На кафе” нае частен детектив в конкурса „Влюби си в мен”

Добави коментар

Актьорът Лъчезар Петков, единият от двамата финалисти в конкурса „Влюби се в мен”, се провали в желанието си да надхитри екипа на „На кафе”, опитвайки се да играе срещу правилата.


Актьорът Лъчезар ПетковАктьорът Лъчезар Петков, единият от двамата финалисти в конкурса „Влюби се в мен”, се провали в желанието си да надхитри екипа на „На кафе”, опитвайки се да играе срещу правилата.

Лъчо беше заподозрян в срещи извън регламента с бившата скиорка и активен състезател Деси  Джурова -  една от кандидатките за сърцето му.

Развоят на  конкурса придоби почти драматичен обрат, след като ергенът беше заловен в крачка от частен детектив, нает от предаването.  В днешното издание на „На кафе”, неочаквано за самия Лъчо, беше излъчен видео запис, на който се вижда как той отива при Деси, след като е напазарувал продукти.

В студиото „виновникът” се опита да обясни, че срещата му с Деси е била една единствена  и при това е станала случайно...

В понеделник ще стане ясно кой ще отпадне от конкурса „Влюби се в мен” – Лъчо или Деси, или и двамата, или пък и двамата ще останат...
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На кафе

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Гала се калява гола в чистия сняг на Пирин

Деси Банова и Росен Плевнелиев - щастливи в Атина

Три истински сватбени церемонии за първи път в „На кафе”