Архив Dancing Stars

Хореограф на Кайли Миноуг - ментор на звездите в Dancing Stars

Добави коментар

Най-големият британски хореограф Венол Кинг гостува в Dancing Stars тази неделя, когато ще постави новата задача на звездите в шоуто и ще бъде техен ментор цяла седмица..d.


Мария Илиева, Виктор Калев, Мариана Попова и други популярни лица приеха да бъдат застъпници на звездите


Венол КингНай-големият британски хореограф Венол Кинг гостува в Dancing Stars тази неделя, когато ще постави новата задача на звездите в шоуто и ще бъде техен ментор цяла седмица по време на подготовката им.  

Венол Кинг е обиколил света, за да демонстрира невероятните си танцови хореографии. Той е световният шампион по фрийстайл в Urban street Hip Hop. Поставял е на сцена множество спектакли и е правил световни турнета през последните години. В изявите си в САЩ е работил с най-големите звезди, включително Кайли Миноуг, която е обучавал в танците и се е грижил за хореографията в световните ѝ турнета в продължение на 8 години. Носител е и на престижни британски награди.    

Преди това, в събота вечерта, предстои да видим кои три звездни двойки ще попаднат на елиминации и коя от тях ще получи най-малка зрителска подкрепа. Миналата седмица Мадлен и Бианка успяха да се спасят, а на Венета се падна злата участ да напусне шоуто. Която и двойка да отпадне обаче утре вечер, тя може да се завърне още на следващия ден, когато шоуто ще е посветено на състезанието между отпадналите до момента двойки борещи се за шанса отново да спечелят журито и зрителите. 

Крум Савов и Мария Агапиу, Етиен Леви и Ива Григорова, Тодор Кирков и Петя Димитрова, Венета Харизанова и Илиан Чакъров, Миодраг Иванов и Цвета Цочева са двойките, които ще танцуват в неделя вечер. Крум и Мария ще танцуват самба и виенски валс, а Савов ще се наложи да се превъплъти в магьосник за изискания танц.

Петя и Тодор най-накрая ще могат да покажат еротичната си хореография. Те ще я изпълнят върху музика на Мерлин Менсън, а специална метална клетка ще бъде поставена на сцената за това тяхно превъплъщение. Етиен Леви ще яхне мотор на сцената за джайва, който са подготвили с партньорката си.

Зрителите ще могат да видят Венета в култовата сцена от „Криминале” тази неделя, както и да кърши снага в гореща салса. Миодраг Иванов и неговата партньорка са подготвили виенски валс с привкус на кънтри и дивия запад. Поканени за защитници на звездните двойки, борещи се за завръщане в шоуто, в неделя вечер са Мария Илиева, Виктор Калев, Мариана Попова, Емилия Радева, Марги Хранова, Румънеца и Енчев и др. Кои от тях обаче ще видят зрителите, ще стане ясно след елиминациите в събота вечер, когато всички отпаднали двойки, които ще се борят за завръщане ще станат известни.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Dance Academy

Еротични танци е следващата задача в Dancing Stars

Dance Academy преподаде първия си урок по танци на БГ звездите