Актуално В програмата

Златка Димитрова капитан на Бургас в „Битката на градовете”

Добави коментар

„Мис Плеймейт 2009” Златка Димитрова беше избрана от екипа на „Вечерното шоу на Азис” за капитан на отбора от град Бургас в „Битката на градовете”


Златка Димитрова„Мис Плеймейт 2009” Златка Димитрова беше избрана от екипа на „Вечерното шоу на Азис” за капитан на отбора от град Бургас. В края на месеца по PRO.BG стартира реалити състезанието „Битката на градовете”, в рамките на което четири отбора, представящи най-големите населени места у нас, ще се конкурират по талант, сила, смелост и красота. 

20 - и ноември е крайният срок, в който трябва да бъдат селектирани капитаните и на отборите на останалите три града – София, Пловдив и Варна.
Лидерите на отборите трябва да са популярни лица, които да са родени или живеят в съответния град. След като бъдат излъчени, те сами ще трябва да сформират своя отбор. Това ще се случи на кастинги в ефира на „Вечерното шоу на Азис”.

Записването за играта продължава на сайта на медиата www.probg.bg и на телефон 0884 58 05 63. Търсят се хора с разнородни таланти, защото игрите ще бъдат различни - от вдигане на тежести и надпиване с бира до актьорско майсторство.

До момента продуцентският екип е провел разговори с известни личности от различни сфери на шоубизнеса и политиката, между които DJ Дамян, Павел Чернев, Ан Джи и други.

Изкусителната бургазлийка
, която стана известна с безупречните си мерки, е първият от четирите капитани в „Битката на градовете”. За причината да се съгласи да участва в състезанието, новата половинка на самбиста Благой Иванов споделя: „Това няма да е нещо ново за мен, участвала съм в подобен формат. Но ще е ново като преживяване и предизвикателство. Привлече ме и възможността за близост с Азис, бих искала да го опозная. Надявам се достойно да представя Бургас”.

„Вечерното шоу на Азис” се излъчва от понеделник до четвъртък от 23:15 часа, само по PRO.BG
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV