Dancing Stars

Венета Харизанова и Илиан Чакъров напуснаха Dancing Stars 2

• От 0/5

Венета Харизанова и Илиан Чакъров

Венета Харизанова и Илиан Чакъров напуснаха Dancing Stars

Тази седмица на поредните елиминации в Dancing Stars на дъното на класирането се озоваха Бианка Панова и Светослав Василев, Венета Харизанова и Илиан Чакъров, Мадлен Алгафари и Александър Вачев. Много неочаквана беше появата на гимнастичката на елиминации. Въпреки че е определяна, като една от най-добрите танцьорки в шоуто, тя и нейният партньор се наложи да се борят за зрителските симпатии.

Г-жа Сексианова-Венета Харизанова също не беше пощадена от зрителите,
въпреки че се представи много добре в последната задача, когато тя и партньорът й Илиан танцуваха фокстрот и получиха похвалите и високите оценки на журито. Участието на елиминации на Мадлен Алгафари не беше изненада и заедно с Александър имаха възможността да изтанцуват отново своят джайв.  

Бианка и Светослав


Първата спасена двойка в събота вечерта беше тази на Бианка и Светослав, като 56,1% от зрителите бяха гласували в тяхна подкрепа. 30,2 % от гласувалите бяха дали своя вот за психотерапевта Мадлен Алгафари, а Венета беше подкрепена едва от 13,7% от зрителите, които всъщност прекратиха участието й в шоуто.


„Венета е сладка, искрена, истинска, неподправена и адски секси” – каза Азис в специално видео в нейна подкрепа. Илиана Раева я определи като лъвицата в шоуто.

Венета Харизанова и Илиан Чакъров


Вера Маринова-Аткинс сподели за нея, че е непредвидима и очаква с нетърпение да види следващото й изпълнение. Според самата Венета, минути преди да отпадне от шоуто, зрителите не са я подкрепяли смятайки, че тя има силен вот.    

Още за Dancing Stars

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg