Dancing Stars

Мария Гигова се завръща в Dancing Stars, журито ще бъде в четиричленен състав

• От 0/5


Мадлен Алгафари пее и танцува. Годжи в роля на Шварценегер тази неделя на сцената на Dancing Stars       

Мария Гигова се завръща в Dancing Stars


Повече от две седмици Мария Гигова отсъстваше от шоуто Dancing Stars, поради изключително важни професионални ангажименти. Тя участва на Европейския конгрес по гиманстика, както и на заседание на Международната федерация по гиманстика. Гигова заяви, че е изключително доволна и в голяма степен целите са постигнати - Мария Петрова отново е преизбрана за член на техническия комитет по худежествена гиманстика на Европейския съюз по гиманстика с най-много гласове. В Лозана по време на срещата на международната федерация по гиманстика, Мария Гигова е имала възможността да се срещне и с президента на организацията Бруно Гранди.

Годжи в роля на Шварценегер Завръщането в шоуто на Гигова обаче не отменя участието на Вера Маринова-Аткинс в авторитетния съдийски орган на Dancing Stars, а напротив. Двете ще бъдат рамо до рамо до финала на танцовото шоу и ще оценяват уменията на звездите, заедно със своите колеги Илиана Раева и Памбос Агапиу.   

Тази неделя звездите на Dancing Stars освен, че ще кършат снаги в  огнените ритми на салса и ламбада, ще трябва да се вихрят на дансинга, възпроизвеждайки танцови сцени от едни от най-култовите филми. Хореографиите на повечето звезди включват сложни поддръжки и акробатични номера.

Зрителите ще видят Бианка Панова в „Танцувай с мен”, Мадлен Алгафари в „Грозна като смъртта”, Станислава Ганчева в „Маската”, Венета Харизанова в „Криминале”, а в „Мръсни танци” Краси Радков. Сцена от филма с Арнолд Шварценегер „Истински лъжи” пък се падна на басиста на Ку-ку бенд Георги Милчев-Годжи, който ще трябва да танцува с роза в уста.

Психотерапевтът Мадлен Алгафари Освен, че ще се опитат да пресъздадат танцовите сцени от филмите максимално точно с ефектен реквизит, някои от звездите обещават да пресъздадат и самите ефекти. Психотерапевтът Мадлен Алгафари ще се опита напълно да се превъплъти в героинята от филма „Грозна като смъртта”. Тя и партньорът й не само ще танцуват, но самата Мадлен ще пее на живо песента от сцената и ще подпали бара. В танца на Краси Радков и Елена Илиева са включени сложни поддръжки и дори акробатични номера. Дали комикът ще се справи с тази сложна задача, ще стане ясно тази неделя. Голяма изненада очаква зрителите в неделната вечер, която ще промени хода на шоуто.

Още за Dancing Stars

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg