Актуално В програмата

Пълна лудница” - епизод 6, събота, 14.11.2009, 21:00 часа, bTV

Добави коментар

В “Пълна лудница” с изненада ще установим, че публиката в студиото на Д. Пачков някак странно се е подмладила, което определено въодушевява ТВ колосът
Пълна лудница


Тази събота в “Пълна лудница” с изненада ще установим, че публиката в студиото на Д. Пачков някак странно се е подмладила, което определено въодушевява ТВ колосът. А иначе темата е „За и против готвенето по телевизията”.

Пълна лудница


По нея мнение ще изкажат Тиган Звездев и Мис България – Перник форевър, която е в студиото единствено и само защото е на всяка манджа мерудия и е печелила конкурса „Мис пражена цаца”. И докато ожесточения спор тече, Тиган набързо ще приготви ястие по специално рецепта – „бита риба”.

Пълна лудница


Подвизите на Звездев продължават и в авторското му предаване „В тигана”, където той е поканил индийския гуру Шри Шри Рави Рачкар. Той ще ни разкрие кулинарните тайни на йогите и ще ни сподели тайната рецепта на така популярната „Маслина по йогийски”.

Пълна лудница

И като споменахме авторско предаване – ще видим и поредния брой на най-авторското „Часът на татко”. В това издание Авторът и Протежето ще ни демонстрират как да си направим хубаво бебенце. Специално за целта, татковците са „донесли” и една съвсем млада и запазена майка.

Пълна лудница


Рязко сменяме темата и отиваме директно в „Гази сутрин”, където вечно жадният за новини Н. Байраков е поканил Министър Плевенлиев по няколко много важни въпроси, един от които е: „От Плевен ли е Министър Плевенлиев?”

Пълна лудница


След като отговори, той ще внесе и яснота по наболелия въпрос със строителството на магистралиите в България и кога и къде ще има първи копки.

Пълна лудница


В порения епизод на „Сакъз”
пък ще станем свидетели на поредната турска драма. Докато Зуй Паша е при психолога си, подлата му съпруга Албенджи мърсува в дома му с Китодар Оглу... и не само това, но крои и планове как да си присвои „Зуй сакъс индъстри”! Това, което тя не подозира обаче е, че Рачкур става неволен свидетел на цялата тази мерзост!!!

Пълна лудница


Финалът на „Пълна лудница” тази седмица е запазен за разтърсващото шоу „Цената на лъжата”, с водещ Фродо Саръпетров. За огромна сума пари ще играе Мара, която е в студиото заедно с баба си Евдокия, дядо си Велко и интимния си приятел Параскево Пешев. Но Мара много трябва да внимава, защото ако излъже дори на един въпрос изгаря... буквално! Това предаване не се препоръчва за лица под 69 години!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пълна лудница

"Пълна лудница" се завръща с нови рубрики

Родните футболни босове влизат в „Пълна лудница“

Мария Сапунджиева е Мадона в новата Пълна Лудница, 18 септември, 21.00ч, по Нова ТВ

Зуека се срещна тайно с Лейди Гага

Стартират повторенията на „Пълна лудница“ по НОВА ТВ