Актуално В програмата

Носителката на престижната титла Плеймет 2009 Златка Димитрова в "Огледала" по Про БГ

Добави коментар

От "Огледала" по Про БГ разбираме, Златка Димитрова е била редактор в Гърция на лафстайл издание със собствена рубрика от 3 страници



От "Огледала" по Про БГ разбираме,  Златка Димитрова  е била редактор в Гърция на лафстайл  издание със собствена рубрика от  3 страници.

Златка ДимитроваНосителката на престижната титла Плеймет 2009 Златка Димитрова проговори пред камерите на предаването за мода и стил "Огледала" Про БГ ,информират от ПРоФайл.

Тази неделя от 11.00 часа по тв  Про БГ Златка за първи път проговаря и разкрива своите тайни,планове и информация около самата нея.

Водещата Гери Стоянова не спестява  въпоросите си към звездната гостенка.
От самата  Златка Димитрова  разбираме,че е била редактор в Гърция на лафстайл  издание със собствена рубрика от  3 страници.На английски тя коментира и представяла скъпите  бижута, луксозни часовници, яхти и други играчки на богатите.

На път е да се роди нов скандал между  Златка Димитрова и спонсора връчил наградата й.

Амбициозната Златка се надявала да използва сумата  за  благотворителност,но наградилите я  отказват да сбъднат желанието на красавицата и нейното  искане. По този повод в светските среди се шушука доста усилено че в клуб Ескейп през декември с топмоделите на Визаж  Биляна Йотовска и Невена Водиничарска организира грандиозен благотворителен спектакъл с цел да събере необходимата сума за лечението на нуждаещо се дете.

Екипът на "Огледала" ще ни представи и поредната порция актуална  мода и как с максимален бюджет можем на изглеждаме стилни и секси. Всичко това и още нещо в неделната сутрин от 11.00 часа по Про БГ,допълват от ПРофайл
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Огледала

Орлин Горанов сбъдва женски мечти тази неделя в „Огледала”

Джина Стоева в “Огледала” - 20 септември /неделя/ от 11,00 ч. по PRO.BG.

Гергана Стоянова е новата водеща на „Огледала”

ПРОВОКАЦИЯТА темата на “Oгледала”

В „Огледала” определят модата тази събота, 28 февруари