Dancing Stars

„Брилянтин”, „Криминале” и „Мръсни танци” в Dancing Stars

bTV • От 0/5

Холивудски блясък, кабаретна атмосфера и бродуейско шоу пoказаха звездите на Dancing Stars в неделя вечерта. Куикстепът, фокстротът и джайфът, определяни като едни от най-трудните танци, не изглеждаше да са затруднили особено родните звезди.

Годжи и неговата партньорка Павлина Вълчева

Годжи и неговата партньорка Павлина Вълчева стартираха вечерта с куикстеп в духа на 30–те години на миналия век, напомняйки за времето на легендарните Фред Астер и Джинджър Роджърс. Журито беше изключително впечатлено и изненадано от тяхното изпълнение и похвали двойката за добрия синхрон, а според г-н Агапиу, Годжи дори е надминал възможностите си в този танц.

Аксиния направи истински кабаретен спектакъл.

Аксиния направи истински кабаретен спектакъл. Тя се превъплати в певица–таен агент, която танцува фокстрот с гангстерски бос, докато изпълняваше песен от филма „Кабаре”. За финал тя и партньора й размахаха и огнестрелно оръжие на сцената. Памбос определи техния танц като най-добрия за вечерта и те получиха 29 т. – най-високата им оценка до момента в шоуто и първа позиция за вечерта. За изпълнението на Аксиния Наско Сираков коментира, че с удоволствие би изиграл една партия покер с нея, въпреки че вниманието му не би било съсредоточено точно върху танцовите й умения.            

Разкрепостен фокстрот показаха на сцената и г-жа Сексианова – Венета Харизанова, и Илиан Чакъров. Журито похвали моделката за стила и класата в нейното изпълнение, както и за лекотата на плавните й движения. Съдиите определиха превъплащението й в този танц за много по-секси, отколкото при еротичните танци миналата седмица.    

Разкрепостен фокстрот показаха на сцената и г-жа Сексианова – Венета Харизанова, и Илиан Чакъров.  

Две нови задачи имат за следващата неделя звездите в Dancing Stars. Освен че ще трябва да се вихрят в горещи латино ритми, танцувайки салса и ламбада, те ще трябва да изпълнят и танцови сцени от култови филми като „Брилянтин”, „Криминале”, „Мръсни танци”, „Танцувай с мен” и др.

Още за Dancing Stars

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg