Dancing Stars

Етиен Леви и Ива Григорова напуснаха сцената на Dancing Stars

• От 0/5


Етиен Леви и Ива Григорова

В събота вечерта, по време на елиминациите в Dancing stars, на последните три места в класирането попаднаха Мадлен и Александър, Годжи и Павлина, Етиен и Ива. За да останат в шоуто и спечелят зрителската симпатия те танцуваха отново еротични танци.

Мадлен Алгафари


След изпълнението си, в своя подкрепа психоложката Мадлен Алгафари призова зрителите да гласуват за нея така: ”Във времето на големите пари, големите гърди и големите коли е време за големите души”. Танцът на Годжи и Павлина накара журиращия Памбос да пожелае да научи едно от специфичните движения, а Илиана Раева определи бас китариста като: ”Секси тигър на дансинга”. Двойката Етиен и Ива, определяни като едни от най-добрите, грабнали първата трийсетица в шоуто, попаднаха на последно място в класирането. Журито само призна в лицето на Илиана Раева, че се чувства неудобно за това, тъй-като оценката, която даде на Етиен за еротичните танци миналата седмица, беше най-ниската.  

Годжи и Павлина


Първата спасена двойка в събота вечерта беше тази на Годжи и Павлина, които грабнаха 37,6% от зрителските гласове.
Г-жа Алгафари събра повече есемеси и обаждания от атрактивния шоумен с побелели коси.  Етиен и неговата партньорка напуснаха шоуто, като 25,6% от зрителите бяха гласували в тяхна подкрепа. 

Още за Dancing Stars

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg