Архив VIP Dance

Тити Папазов танцува „Лебедово езеро” във VIP Dance

Добави коментар

Йорданка Фандъкова жури, Тити Папазов танцува „Лебедово езеро” във VIP Dance. Харлем Госпел хор гостуват в неделя.

Йорданка Фандъкова ще участва във VIP Dance Министърът на образованието, младежта и науката и кандидат за кмет на София Йорданка Фандъкова ще участва във VIP Dance днес. Подкрепяйки акцията на участниците в танцувалното шоу „Не на насилието в училище”, тя ще се присъедини към журито във вечерта на оспорваните елиминации.

Тити Папазов удържа на обещанието си, което даде защитавайки отбора на Крум и Симона Пейчева и ще танцува балет. В изпълнение на „Лебедово езеро” с прима балерината Маша Илиева, зрителите ще видят  баскетболния треньор  в нова светлина.
Гладко ли течеше подготовката и колко усилия му коства това, ще научим от видеото преди танца му. Каква е личната кауза на Тити, с която той влиза във VIP Dance, също ще разберем от петъчното предаване.

Тити Папазов танцува във Vip Dance

Днес освен, че шоуто ще напусне отборът, събрал най-малко зрителски гласове, ще се състои и първия финал на малките участници, претенденти за титлата „Либими деца танцьори на България. Тази седмица журито допусна 3 от двойките, като само една от тях ще се класира за големия финал.

Най-известната госпъл формация в Америка Харлем Госпъл Хор ще са специалните гости в неделя във VIP Dance от 20:00 часа. Хорът, който лично настоящият президент на САЩ Барак Обама избра да подкрепи предизборната му кампания, ще гостува в танцувалното шоу. Напълно в духа на на оспорваната конкуренция във VIP Dance и амбицията на отбори да спечелят шоуто е мотото на световното им турне „Концерт на надеждата“. В неговите рамки от  10 до 13 ноември те ще изнесат  концерти в четирите най-големите градове в България в памет на Майкъл Джексън.

Най-известната госпъл формация в Америка Харлем Госпъл Хор ще са специалните гости в неделя във VIP Dance

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП Денс

Зара и Милен Цветков отпаднаха от VIP Dance

Милен Цветков и Зара продължават във VIP Dance

Мира Добрева, Милен Цветков и Камен Воденичаров в VIP Dance по Нова ТВ

„Мафията” оцени Мария Силвестър и Боби Турбото с 30 точки

Нед и Николета Лозанова отпаднаха от VIP Dance