Вечерното шоу на Азис

Тити Папазов става ководещ на Азис

• От 0/5


През ноември известни личности ще партнират на звездата по избрани от тях теми


Тити Папазов става ководещ на Азис


През месец ноември „Вечерното шоу на Азис” стартира уъркшоп, в рамките на който популярни личности ще изпробват таланта си да партнират на Васко като ко-водещи. Всеки ВИП водещ сам ще избира темите и гостите в предаването.

Тити Папазов става ководещ на АзисПърви своите умения ще тества баскетболният треньор Тити Папазов. Тити вече дебютира като водещ на „Пирамида”, а сега  ще се пробва по темите за пристрастяването към хазарта и проблема с бездомните кучета. Емоционалният спортист ще сподели, че самият той е печелил много от комар и е бил от двете страни на играта. Обиколил е всички големи казина по света и е на мнение, че влечението към хазарта е опасна страст, която може да доведе човек до дъното. Тити ще разкаже за едно свое приключени в Лас Вегас, където навръх Нова година проиграва всичките си пари.

Клиничният психолог д-р Галя Касабова
, която е близка приятелка на Тити, ще разкрие най-новите методи за лечение и работа с хора, пристрастени към хазарта. Оказва се, че според статистиката  у нас близо 12 хил. души са с диагноза патологично комарджийство. Най-стряскащото при подобна зависимост е, че човек в състояние на пълно съзнание унищожително разбива психиката си, застрашавайки психичното здраве и на най-близките си хората.  „Проблемът е, че пристрастеният осакатява не само собствения си живот, а и живота на всички около себе си. В крайна сметка зад патологичното комарджийство стои много болка”, ще обясни д-р Касабова.

Втората тема, която Тити Папазов ще дискутира със своите гости природо защитници, е проблемът с бездомните кучета и намирането на градивни и хуманни решения за преодоляването му.

„Вечерното шоу на Азис” се излъчва от понеделник до четвъртък в 22:15 часа в ефира на PRO.BG

Още за Азис

23:00
02.10.2020
Целувката на смъртта: Луда любов (Kiss Of Death: Crazy In Love) Гимназистката Мелиса я чака светло бъдеще, когато се запознава с Робърт Бъртън. Тя се опитва да преследва амбициите си, а ревността му води до кошмарен край. (12-GAT)
18:00
05.10.2020
Кралете на басейните (Series 4): Пустинен оазис в Лас Вегас (Episode 1)
21:30
05.10.2020
Кралете на басейните (Series 4): Пустинен оазис в Лас Вегас (Episode 1)

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Тити Папазов става ководещ на Азис (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg