Архив Survivor

Survivor: Филипините изненада участниците – образувани са нови Питого и Минданао

Добави коментар

Тази вечер в Survivor: Филипините Минданао ще трябва да изгонят един от членовете си.

Survivor: Филипините изненада участниците – образувани са нови Питого и Минданао

Нови страсти в Survivor Live

Survivor: Филипините изненада участниците

 


Тази вечер в Survivor:
Филипините Минданао ще трябва да изгонят един от членовете си. Това ще доведе до изключителен обрат в отношенията в новото племе. В Питого ще бъдат създадени нови коалиции. Двете племена ще се срещнат в най-забавната и комична игра в българските издания на Survivor

Снощи в Survivor: Филипините

Survivor: Филипините изненада участниците Участниците в Survivor се докоснаха за кратко до обединението. Питого и Минданао получиха писма, от които стана ясно, че предстои важен момент в играта, променящ досегашните стратегии. Членовете и на двете племена останаха с убеждението, че в същата вечер предстои най-очакваното събитие в играта – унификацията. Двете племена се срещнаха в красив залив, където ги чакаха отрупани с храна и питиета маси. Те получиха шанс за истинска баня и смяна на дрехите. Минути след това сървайвърите се нахвърлиха върху храната и алкохола. Филипински бенд, танцьорки и ловец на змии нажежиха атмосферата и партито взе първите си жертви – Крика и Любен, които се напиха подобаващо и бяха последвани от Златина, Люси и Маргарита Амиджинова. Специалната изненада на партито се оказа Светлин Занев, който се появи, за да даде кураж на всички в играта и да им пожелае успех. Светльо беше посрещнат с бурни овации и едва успя да се отскубне от прегръдките на бившите си съотборнички. След пожеланията той напусна Survivor завинаги.

Survivor: Филипините изненада участниците Партито продължи с високи темпове, като никой не щадеше сили в него. Всичко обаче свърши, когато Владо Карамазов се появи и с леден поглед съобщи неприятната част от празненството. Водещият заяви пред всички, че предстои ново преразпределениe на племената, което ще стане чрез жребий. Тези, които изберат цветно боядисани яйца, ще станат новите родоначалници на племената. Това се оказаха Златина и Джулиета Окот. Никой от участниците не можеше да повярва какво се случва, а време за реакции нямаше. Така в Питого се оказаха Джул, Пранджева, Людмила, Люси, Христина, Койчев и Туджаров. В Минданао пък попаднаха Кирил, Любен, Крика, Георги Кехайов, Златина, Маргарита и Ралица. Веднага след това последва и първото изпитание. Двете племена бяха поставени в редица, като между всеки от членовете беше поставена манерка с горящ фитил. С помощта на дланите си участниците трябваше да държат съдовете помежду си. Печели племето, което остави поне една двойка с манерка помежду им. За двете племена това се оказаха Кирил и Любен и Христина и Койчев. Двете двойки издържаха близо два часа, но накрая Кирил и Любо се поздравиха с победата.

Survivor Live отново нажежи страстите снощи. Специален гост в студиото беше съпругата на Митьо Крика - Нина Никол, която се опита да го защити от нападките на Занев. Миналата седмица по време на гостуването си Занев сподели,че Крика е клоун и му липсва единствено червен нос. В защита на Крика, Нина сподели, че това е шоу и хората в него трябва да се забавляват дори и да преиграват.
В предаването гостуваха и манекенката Емануела Бадева и Иван Йочколовски. Красавицата заяви, че дори в сплотеното племе Таяк е имало коалиция, извън която са били Златина, Туджаров и Маргарита Амиджинова.  Йочколовски пък остро критикува племето Минданао, като заяви, че Ралица е била сред най-мързеливите и най-претенциозните участнички. Според Иван пък Георги Кехайов няма място в играта, защото със сигурност бил с диагноза.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

Снимките на Survivor 7 в Доминикана приключиха

Георги и Божана се сбогуваха завинаги с приключението „Survivor“ 7

Тино изпрати Станилия на Острова на отшелника в „Survivor“ 7

Стефан Попов - Чефо загуби дуел и стана вторият изгнаник в Survivor

Божана Кацарова заживя на Острова на отшелника в Survivor 7