Архив VIP Dance

Четири отбора на елиминации във VIP Dance

Добави коментар

“Политиците трябва да служат на хората, да се ангажират със социални каузи, да бъдат личен пример“, мотивира участието си във VIP Dance снощи министърът на външните работи Румяна Желева.
Румяна Желева


Политиците трябва да служат на хората, да се ангажират със социални каузи, да бъдат личен пример“, мотивира участието си във VIP Dance снощи министърът на външните работи Румяна Желева. Тя е първият български политик, който танцувайки в предаването, подкрепи акцията на участниците в шоуто “Не на насилието в училище“.  

След като зрителите видяха перфектното ѝ изпълнение на румба с професионалния танцьор Атанас Месечков, тя призна, че никога преди това не се е занимавала с танци и е имала само 4 тренировки при подготовката му.
“Никак не е лесно, да си призная - всичко ме боли“, сподели с усмивка министър Румяна Желева. Тя призова децата да прекарват повече време в танци.

За да подкрепят акцията, гости в студиото на VIP Dance, заедно със децата си, беше и целият политически кабинет на Министерството на външните работи. Снимки от участието на министър Желева и запис на нейното изпълнение на румба могат ще бъдат публикувани на личния ѝ сайт http://www.rumiana-jeleva.eu/.

С оценките си снощи журито изпрати на елиминациите в петък четири отбора. По 23 точки получиха отборите на Мария Силвестър и Боби Турбото, както и Нед и Николета. Чаровната плеймейтка не бе изненадана от оценките на журито, дори сподели, че техния хип-хоп си е за чиста двойка.

Даниела и Камен също ще се борят за оставане в шоуто в петък, тъй като изпълнението им на румба получи 24 точки. На забележката на Нешка Робева, че дамите са с ниски обувки, неподходящи за този танц, Даниела призна, че причината затова е киста в сухожилието на единия ѝ крак.

Райна и Фери


Четвъртият отбор, който ще гледаме на елиминации, е този на Райна и Фери. Райна сподели, че изпълнението им не е било на ниво и е напълно съгласна с оценките на журито.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП Денс

Зара и Милен Цветков отпаднаха от VIP Dance

Милен Цветков и Зара продължават във VIP Dance

Мира Добрева, Милен Цветков и Камен Воденичаров в VIP Dance по Нова ТВ

„Мафията” оцени Мария Силвестър и Боби Турбото с 30 точки

Нед и Николета Лозанова отпаднаха от VIP Dance