Архив Dancing Stars

Кой всъщност е секси в Dancing Stars?

Добави коментар

Еротичните танци на Мадлен, Бианка и Станислава ги изстреляха начело на класирането в Dancing Stars
Еротичните танци на Мадлен, Бианка и Станислава ги изстреляха начело на класирането в Dancing Stars

Вчера вечерта от сцената на Dancing Stars струеше еротика и сексапил. Много реквизит, предизвикателни хореографии и ефектни костюми бяха подготвили всички участници. Балет „Магаданс” откриха шоуто с изключително атрактивен танц, който подготви зрителите за това, което предстои да видят.

Танцът на Бианка Панова и партньорът ѝ Светослав Василев


Танцът на Бианка Панова и партньорът ѝ Светослав Василев предизвика бурните овации не само на публиката, но и журито, което откровено сипеше похвали по техен адрес. „Бианка, ти танцува за повече от 20 точки” - възхваляваше Памбос. Вера Маринова-Аткинс определи двойката като богатство за шоуто. Илиана Раева беше пределно откровена: „Всичко друго може да си, но не и скромна”. За никой не беше изненада, че двойката получи и максималния сбор точки и съответно - първото място в класирането във вечерта на еротиката.

Краси Радков


Краси Радков остави отново без дъх и журито и публиката в залата, която лееше сълзи от смях, а самата госпожа Раева изгуби своето пословично самообладание и не можеше да каже и думичка. Образът на Станислав Христов Христосков от сериала „Къде е батко”, който танцува еротичен танц с палави пискюлчета - прикачени върху зърната му, със секси ученичката Елена Илиева, накара както журито, така и публиката да му вдигне три десетки, без никакви колебания.

Интелектуално-еротичният танц на психоложката Мадлен Алгафари също беше едно от най-ефектните изпълнения на сцената на Dancing Stars вчера вечерта. Изключително сложна и въздействаща хореография, която предизвика и Шкумбата да възкликне: „Това е нощ на народните възбудители”.

Станислава Ганчева


Станислава Ганчева, съпругата на един от най-смешните хора в България – Краси Радков, беше изключително предизвикателна в червения си латексов гащеризон и буквално властваше над партньора си Героги Михов-превъплътен в невинно ангелче. „С този сюжет църквите ще паднат в България” каза Илиaна Раева за тяхното изпълнение. За пръв път журито беше и изключително щедро към тях в оценките си, като общия им бал беше 29 т. Това им отреди 3-то място във финалното класиране на вечерта, което двойката сподели с г-жа Алгафари и нейният партньор.

Венета Харизанова


Танците на Венета Харизанова и Аксиния не предизвикаха очакваните резултати обаче. Определяните като едни от най-секси участничките с изключителни природни дадености, бяха порязани от журито. Тримата съдии не критикуваха открито, дори похвалиха двойките, но оценките, които вдигнаха, бяха незадоволителни. Илиaн Чакъров определен като един от най-секси партньорите на звездите, както самата Илиана Раева го нарече след изпълнението им с Венета, дори се усъмни, че: „Журито страда от раздвоение на личността”.

Еротичният танц на един от лидерите до сега в шоуто - Етиен Леви беше категоризиран като „по-деликатен отколкото трябва” и съответно получи ниска оценка от журито и последното място за вечерта. Шкумбата обаче подкрепи г-н Леви: „Скрития еротизъм на Етиен е в побелелите му коси”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Dancing Stars

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове

"Ролинг Стоунс", "Аеросмит" и Мадона ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV

Ивет Горанова и Тодор грабнаха 40 максимални точки в „Dancing Stars“

Свилен и Йовита се сбогуваха с „Dancing Stars“ след латино фиеста

Танцът на любовта ще подпали „Dancing Stars“