Архив Survivor

Започнаха снимките на Survivor в Панама

Добави коментар

Снимките на Survivor 3 - "Островът на перлите" започнаха в Панама

В Панама започнаха снимките на трeтото българско издание на Survivor, което ще носи името "Островите на перлите" (Pearl Islands).

В битката за оцеляване спорят 22-ма участници (11 мъже и 11 жени) от 8 града в страната. Най-младият участник е на 19 години, а най-възрастният – на 52.

Сървайвърите са с разнообразни професии, сред които готвач, артист, културист, модел, режисьор, спортист, кадрови войник, програмист и други. Зрителите ще видят и роднина на участник в миналогодишното издание на шоуто.

Survivor - Сървайвър - Островът на перлитеСценаристите на "Survivor: Островите на перлите" са предвидили много нови елементи и сюжетни линии, свързани с новата локация и името на третия сезон, с които ще изненадат зрителите и ще накарат участниците да надминат възможностите си.
След продължителни огледи на различни локации bTV и "Дрийм тийм" избраха панамски архипелаг от няколко необитаеми острова. «Островите на перлите» в Панама е сред най-популярните места за снимки на Survivor в света. Това е единствената локация, на която американците са снимали три формата, а повечето държави, които правят Survivor, са минали през Панама поне веднъж.

Владимир Карамазов - Survivor - Сървайвър
Владимир Карамазов на финала на второто издание на риалити шоуто "Сървайвър". Снимка: Bulphoto
Растителността на локацията е обилна и е пълна с отровни растения. Местните жители предупреждават и за отровни змии и насекоми, а за бързата медицинска реакция при критична моменти отново ще се грижат натрупалите вече сериозен опит в екстремни условия д-р Ангелов и д-р Нейков. В базовия остров на разположение на лекарския и авариен екип има и хеликоптер. Температурите в този край на света в дъждовния период почти не падат под 35 градуса.

Въпреки непрестанните дъждове, снимачният процес върви безпроблемно. За първия ден от снимките екипът нае яхтата "Исла Морада", която е била собственост на самия Ал Капоне. Нейното име се свързва с история на легендарния гангстер, който я е ползвал за контрабандни цели по време на сухия режим в САЩ в първата половина на миналия век. В първите снимачни дни участие в Survivor взеха и членовете на местното индианско племе Амбера.

Водещ на шоуто ще бъде актьорът Владо Карамазов.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Владо Карамазов , Владимир Карамазов , Survivor

Снимките на Survivor 7 в Доминикана приключиха

Георги и Божана се сбогуваха завинаги с приключението „Survivor“ 7

Тино изпрати Станилия на Острова на отшелника в „Survivor“ 7

Стефан Попов - Чефо загуби дуел и стана вторият изгнаник в Survivor

Божана Кацарова заживя на Острова на отшелника в Survivor 7