Актуално Какво ще се случи...

„Менталист” ли си?

1 коментар

„Менталист” ли си? Инженери, студенти, филолози, дори ученици смятат себе си за достойни за позицията „Менталист” в PRO.BG.
От септември PRO.BG стартира премиерно за българския телевизионен ефир криминалния сериал, продукция на Warner Bros. Television - “Менталист: Крадецът на мисли”. Като част от популяризирането и промотирането на сериала, екипът на телевизията реши да пусне обява за работа. Резултатът не закъсня. В телевизията пристигнаха стотици кандидатури за обявената позиция „Менталист”. Кандидатите са от различни възрасти, с различно образование и опит. Инженери, студенти, филолози, дори ученици смятат себе си за достойни за позицията „Менталист” в PRO.BG.

Б.Б. мотивира кандидатурата си така: „Чрез това писмо бих желал да кандидатствам по обявата за длъжността менталист . Считам , че моята квалификация , опит и личностни качества са подходящи за предлаганата работа . Бих желал да получа възможността да се развивам в професионално отношение в тази област …” Д.С пък пише: „Мисля,че работата ми като менталист е всичко, което съм искала…Освен това типична за мен характеристика е изострената интуиция. Често сънувам ясновидски сънища, които след това се оказват ясна пътеводна звезда в моя живот и в съдбата на околните около мен. Аз съм контактна личност и имам доста усет, спрямо хората. Умея да разпознавам различните типажи и характери, доста добра манипулаторка съм и бързо влизам в различни роли. Мисля,че ще се сработим с Вас!”, завършва мотивационното си писмо дамата. За В.И. работата като менталист е „просто сбъдната детска мечта”, за друг „тайните на телевизионното въздействие” са интересни.

Най-колоритната кандидатура и мотивационо писмо, което пристигна в офиса на медиата е на Р.Д: „Родена съм отдавна, не помня кога, в Гори Тилилейски.  Родителите ми бяха магьосници  средна ръка. Майка ми практикуваше черна магия, а баща ми -  бяла.  Аз обаче не приличах нито на единия, нито на другия. От малка знаех, че притежавам Силата...Трудно е за обясняване какво е Силата. Когато се роди Христос, бях тази, която Му даде да пие вода при кладенеца.

През Средновековието ме гориха няколко пъти на клада, защото лекувах с билки и отвари. Още помня мириса на кладата и може би затова в днешно време не изпускам цигарата от ръка. По-късно пък така ме намразиха, че ме обявиха за вампирка и все ми ровеха кокалите от гроба. Тъпи копелета! Дори не предполагаха, че всичко е в мисълта, а не в материята.В днешно време се опитвам да обяснявам, че когато времето е объркано, ненормалността е норма, а не изключение. Но да се крадат мисли е греховна работа - виж втората заповед на Бога. А да ги създаваш при наличието на труп си е жива медитация.

Жреците в Египет прекарваха доста време покрай ваните с натронов разтвор, в които накисваха телата на починалите, за да улавят мислите им в отвъдното. Лесно е, когато осъзнаеш, че каквото е горе, това е и долу. С една дума, кандидатствам за позицията МЕНТАЛИСТ. Наясно съм, че телевизията е дяволско творение, но ако се опитате да ми извъртите някой дяволски номер, ще повикам майка ми. Още е жива и с годините така е усъвършенствала черната магия, че Саурон в сравнение с нея е невинно детенце”
, завършва писмото си желаещата да работи в PRO.BG.

Криминалният сериал „Менталист: Крадецът на мисли” се излъчва всеки вторник и сряда от 20:45 часа по PRO.BG.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Менталист , МЕНТАЛИСТ: КРАДЕЦЪТ НА МИСЛИ

Менталист:Крадецът на мисли