Архив VIP Dance

Отборите на Йордан Йовчев и Райна се спасиха от елиминации във VIP Dance

Добави коментар

Отборите на Йордан Йовчев и Райна се спасиха от елиминации във VIP Dance. Симона Пейчева недоволна от оценките на журито.
Отборите на Йордан Йовчев и Райна се спасиха от елиминации във VIP Dance

Симона Пейчева недоволна от оценките на журито


Райна

За първи път във VIP Dance журито вдигна максимален брой точки на два отбора. Така с 30-ици бяха оценени изпълненията на пасо добле на тиймовете на Данчо Йовчев и Тереза Маринова, както и този на Райна и Фери.

Данчо Йовчев и Тереза Маринова


И докато отборът на Данчо за втори пореден ден получава максималния резултат, то за Райна и Фери това се случва за първи път. Дългоочакваното признание на журито превърна Райна, която открито заявява амбициите си да спечели титлата, в най-щастливия човек в шоуто.

отбора на Симона Пейчева и Крум


На другата крайност бе настроението в отбора на Симона Пейчева и Крум. Гимнастичката открито заяви, че не е доволна от оценяването. Тя изтъкна, че отбори, които не се стараят много получават високи оценки, докато те били ощетени, въпреки че представяли най-сложните танци с най-много поддръжки.

Нешка Робева не ѝ остана длъжна, припомняйкиче “никой не е спечелил, когато е тръгнал с голямо самочувствие“. Желязната лейди ги предупреди, че това може да им изиграе лоша шега, тъй като могат да настроят както журито, така и публиката срещу себе си.

С бъбречна криза и висока температура на сцената танцува Кристина Милева.
Нейният отбор се появи преобразен в карибски пирати за изпълнението на пасо добле. 25-те точки, които получиха от журито, не бяха достатъчни, затова в петък Деян и Кристина ще бъдат на елиминации.

Освен тях за оставане в шоуто ще се борят отборите на Крум и Симона Пейчева, Анелия Раленкова и Ники Сотиров, както и Мария Силвестър и Боби Турбото.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП Денс

Зара и Милен Цветков отпаднаха от VIP Dance

Милен Цветков и Зара продължават във VIP Dance

Мира Добрева, Милен Цветков и Камен Воденичаров в VIP Dance по Нова ТВ

„Мафията” оцени Мария Силвестър и Боби Турбото с 30 точки

Нед и Николета Лозанова отпаднаха от VIP Dance