Вечерното шоу на Азис

„Вечерното шоу на Азис”, понеделник, 26 октомври

• От 0/5

Журналистката Светослава Тадаръкова разказва за приятелството си с Иво Карамански във  „Вечерното шоу на Азис”, понеделник, 26 октомври

Светослава Тадаръкова


Известната разследваща журналистка Светослава Тадаръкова ще бъде специален гост на Азис в понеделник вечер по ПРО БГ. Чаровната дама, която се занимава с журналистика от 20 години, ще заяви: „Все по-интересно става, защото Бойко Борисов дойде на власт. ..Предпочитам го като мъж, а не като политик”.

Светослава Тадаръкова ще разкаже за началото на кариерата си в БНТ, както и мнението си за цензурата преди и сега. Гостенката ще си припомни, как се е запознала със съпруга си, бизнесменът Димитър Тадаръков. Тя ще довери в предаването, че наистина има вечерен час – трябва да си бъде вкъщи не по-късно от 19:00 часа.

Светослава Тадаръкова ще разкаже, че се случва да излезе с приятелки веднъж на два-три месеца, но с разрешение от съпруга си. Дамата ще сподели, че от мъжа си е научила, че феминизмът не хубаво нещо.

 „България нямаше да стигне дотук, ако жените уважаваха мъжете си. Когато жените уважават мъжете в обществото има ред”... „Един силен мъж прави всичко – всичко плаща, урежда къде ще пътуваме, в какъв хотел ще отседнете. Прекрасно е да си жена! Не смятам, че е красиво мъжете да са под чехъл!”.

Жуналистката ще сподели и интересни факти за приятелството си с подземния бос Иво Карамански, както и за срещата си с Исус Христос в една пещера в Израел.

самбистът Благой Иванов.


Втори гост във Вечерното шоу на Азис на 26 октомври ще бъде самбистът Благой Иванов. Той ще покаже белезите от счупвания по ръцете си от свободен двубой с японски противник в Токио през август. „При такъв двубой трябва да се подпише декларация, че поемаш всички рискове. Правят се предварителни изследвания на мозъка, ако последният ти нокаут е бил преди 3 месеца, не можеш да се биеш”, разказва самбистът. Той ще сподели, че първите му мачове са били в дискотека, и че се е налагало да се бие за 2 хил. лева в началото, докато сега в България от подобни спаринги могат да се спечелят около 8 хил. лева.

В чужбина, както обикновено, нещата са много по-различни. Благой ще заяви, че един от партньорите му, руснак, е подписал договор за три мача на стойност 3 млн. евро. 23-годишният самбист отказва да коментира раздялата си със Златка Райкова и ще обясни, че тя не се е случила заради друга жена.

Всичко това зрителите ще видят в понеделник от 22:15 часа във „Вечерното шоу на Азис” по PRO.BG.

 

Още за Азис

06:30
24.09.2020
Мега веранди - Модерен дзен оазис
14:30
25.09.2020
Най-чудатите ресторанти на света The Gravy Train , епизод - 3 , сезон - 2 Поредицата ни отвежда на двучасова екскурзия в Монтана, после в Япония ще сърбаме рамен, ще продължим с барбекю в оазис в Германия и ще приключим в Банкок, където ще се насладим на
22:30
25.09.2020
Най-чудатите ресторанти на света The Gravy Train , епизод - 3 , сезон - 2 Поредицата ни отвежда на двучасова екскурзия в Монтана, после в Япония ще сърбаме рамен, ще продължим с барбекю в оазис в Германия и ще приключим в Банкок, където ще се насладим на

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg