Dancing Stars

Крум Савов и Мария Агапиу отпаднаха от Dancing Stars

• От 0/5

Вера Маринова сменя Мария Гигова за две седмици.

 

Крум Савов и Мария Агапиу отпаднаха от Dancing Stars

Снощи се състояха третите елиминации в Dancing Stars. След края на зрителското гласуване стана ясно, че за оставане в шоуто ще се борят Графа и Юлия Андронова, Аксиния и Стоян Стоянов и Крум Савов и Мария Агапиу. Влади Ампов – Графа и неговата партньорка попаднаха на елиминации, въпреки че имаха по-добри резултати от Тодор Кирков и Петя Димитрова.

Спортният журналист  обаче си спечели неприкосновеност преди седмица и така неговото място зае Графа.
Трите двойки дадоха най-доброто от себе си, като журито ги награди единствено с позитивни коментари за техните изпълнения, защото истинските си оценки звездите получиха от зрителите на bTV.  Така след танците стана ясно, че Аксиния успя да събере най-голям зрителски вот, а Крум Савов и Мария Агапиу не успяха да убедят феновете на шоуто, че имат място в него и се сбогуваха с танцовата надпревара. 

В каря на шоуто снощи стана ясно, че Мария Гигова ще отсъства в продължение на две седмици, заради заседание на Международната федерация по гимнастика и конгрес на Европейския съюз по гимнастика. Нейното място ще бъде заето от Вера Маринова.

Преди танцовия сблъсък на трите двойки, зрителите на bTV видяха и „груповата терапия”, която Мадлен Алгафари организира на звездите и техните партньори през седмицата. Зад кулисите пък психоложката сподели, че шоуто й дава шанс да преоткрие различната жена в себе си, чрез превъплъщенията в танците, като затова й помагат и различните роли, съпътствани от различни стайлинг визии.

Още за Dancing Stars

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg