Архив VIP Dance

Нед и Николета Лозанова отпаднаха от VIP Dance

Добави коментар

Едни от любимците на публиката Нед и Николета Лозанова отпаднаха от VIP Dance. Вицепремиерът Цветан Цветан гостува в шоуто
Едни от любимците на публиката Нед и Николета Лозанова отпаднаха от VIP Dance. Вицепремиерът Цветан Цветан гостува в шоуто

Нед и Николета Лозанова


Едни от любимците на публиката Нед и Николета Лозанова отпаднаха от VIP Dance снощи. Те се превърнаха в специалисти на оцеляването след като в четири поредни седмици успяваха да да спечелят зрителските сърца, но снощи не беше тяхната щастлива вечер.  В най-оспорваните елиминации до сега, отборът им събраха най-малко зрителски  гласове 15,4% и напусна танцувалната надпревара.

Журито не беше единодушно в коментарите си за тяхното изпълнение на контемпорари. И докато Орлин ги похвали, Нешка Робева не ги пощади и отсече „през цялото време ми приличахте на две деца, които аха да започнат да танцуват”.

Митьо Пищова, който беше сред защитниците на Нед и Николета в студиото, обвини „желязната лейди” на журито, че не разбира от шоу и затова не подкрепя отбора. Вотът на зрителите не обърна и присъствието на плеймейтката Златка, която обясни, че е дошла да подкрепя Николета, тъй като „тя е сред най-красивите жени в България”.

„Ние сме мостра, а не стока и има още какво да покажем във VIP Dance” беше призива на Ники Сотиров към зрителите да гласуват за тях. „Ники и Анелия показаха, че могат да танцуват като 18-годишни” допълни Нешка Робева за техния рокендрол.

Изпълнение на бродуей от сборна формация от актьорите от „Забранена любов”, ще видим в понеделник в шоуто.
Звездите в сериала Яна Маринова, Любомир Ковачев, Диана Любенова и Илиана Коджабашева, обещаха че ще танцуват във VIP Dance, ако зрителите оставят отбора на Райна и Фахрадин в предаването.

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов беше сред публиката в залата на VIP Dance.
Той заедно със семейството си изгледа шоуто от първите редове, но не изрази подкрепата си за някой от отоборите.

Галена Великова


И след като Галена Великова показа класа и финес в перфектното си изпълнение на шоу денс снощи, в неделя честта на журито ще защитава Орлин Павлов. С изпълнение на джайв с  Яна Акимова, те ще докажат титлата си Крал и Кралица на бала.

Галя от бившия дует “Каризма“ ще е специален гост в неделното VIP Dance. Тя ще изпълни летния си хит  “3 минути до шоу“, в компанията на сексапилните момичета от балет “Нова“.

В неделя отборът на Деян Донков и Кристина Милева и този на Мария Силвестър и Боби Турбото ще изпълнят етно танци.
Данчо Йовчев и Тереза Маринова ще танцуват джаз, а Анелия Раленкова и Ники Сотиров самба. Отборите на Райна и Фери и на Крум и Симона Пейчева ще видим как ще се справят с мръсните танци в предаването от 20:00 часа.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП Денс , Николета Лозанова

Зара и Милен Цветков отпаднаха от VIP Dance

Милен Цветков и Зара продължават във VIP Dance

Мира Добрева, Милен Цветков и Камен Воденичаров в VIP Dance по Нова ТВ

„Папараци” с водещ Николета Лозанова в ефира на bTV

Николета Лозанова пак хвана микрофона