Актуално В програмата

Филма за Силви Вартан „Отражения”, тази неделя в „НепознатиТЕ” по bTV

Добави коментар

Дълго пазени лични и професионални тайни във филма за Силви Вартан „Отражения”, тази неделя в „НепознатиТЕ” по bTV
Дълго пазени лични и професионални тайни във филма за Силви Вартан „Отражения”, тази неделя в „НепознатиТЕ” по bTV

Филма за Силви Вартан „Отражения”,


Три дни преди концерта си в България, на 25 октомври от 12.00 часа в поредицата „НепознатиТЕ” по bTV, Силви Вартан ще разкрие дълго пазени тайни от своя личен и професионален живот във филма „Отражения”.
Предпремиерата на продукцията ще бъде на 21 октомври, сряда от 19.00 часа в „Дома на киното”.

За първи път жената, изпяла „Марица” и разплакала българската публика с „Облаче ле, бяло”, говори откровено за България след 9-ти септември, за раните от емиграцията, за успешната кариера и личните кризи. Във филма Силви Вартан ще разкаже за тъжните периоди в живота си, за щастието да си майка и баба, за българската си дъщеря Дарина, за милата ѝ страна България.

Какво е да напуснеш родината си, без да вярваш, че един ден ще се върнеш отново в нея? Как 16-годишна се превръщаш в звезда за една нощ и какво е да делиш една сцена с Бийтълс? Как след всичко се превърнеш в идол на няколко поколения меломани? Възможно ли е да споделиш част от живота си с друга звезда и каква е цената на успеха?

Филма за Силви Вартан „Отражения”,


Отговорите на тези и много други въпроси зрителите ще научат във филма „Отражения”, на 25 октомври, неделя от 12.00 часа само по bTV.
Това е първият оригинален български документален филм, посветен на легендарната певица с автор Георги Тошев, оператор Румен Василев и режисьор Ема Константинова. Продукцията е снимана за няколко дни в Париж през септември, където Силви Вартан допуска екипа на „НепознатиТЕ” на последните репетиции преди премиерата на шоуто ѝ в легендарната зала „Олимпия”.

„Преди 5 години мечтаех да направя концерт и филм за Силви Вартан, защото ако има човек, който олицетворява любовта към родината от разстояние, това безспорно е Силви. Трябвало е да изчакам, защото сега филмът ще подгрее концерта, така както се прави в целия свят, когато става въпрос за големи звезди”, споделя Георги Тошев.

Над 60 часа екипът преглежда архивните материали от професионалния и личен живот на Вартан. Във филма зрителите ще видят уникални кадри на Силви с Джони Холидей, с Бийтълс, с Карла Бруни и много други знаменитости.
 
Освен Вартан, Георги Тошев интервюира още съпруга ѝ Тони Скоти, главния секретар на благотворителната фондация „Силви Вартан” Жан-Марк Сань, приятелката ѝ от детството Фани Теохарова. Какво ще споделят те за зрителите на „НепознатиТЕ” – отговорите тази неделя в 12.00 часа по bTV. 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: НепознатиТЕ

„непознатиТЕ“ с филм за актьора Христо Живков

„непознатиТЕ“ празнуват рожден ден с актьора от „Осъдени души“ Ян Енглерт

„непознатиТЕ“ по следите на четвероевангелието на Иван Александър в Румъния

„непознатиТЕ“ зад кулисите на Фридрихщат палас

Легендата „Бърнинг мен“ в документалния филм „Преживяване в пустинята“