Актуално В програмата

Kelly Rowland гостува в The Big 50 по City TV тази събота!

Добави коментар

Интервюто на Илиян и Джули с Кели Роуланд за официалната класация The Big 50, събота по Сити ТВ от 18 часа
Кели Роуланд


Тази седмица официалната класация на City TV The Big 50 има специален гост – главозамайващата Kelly Rowland! Илиян и Джули успяха да заснемат шоколадовата певица часове преди излизането ѝ на сцената на площад Ал. Батенберг миналата неделя за събитието на годината LOOP Live! 2009. Тогава за първи път на българска сцена пред повече от 50 000 стъпи част от феномена на 90-те години, спечелилите награда Грами и хиляди почитатели - Destiny’s Child!

Илиян и Джули Гласовитата певица отговори супер позитивно и приятелски на въпросите на водещите на официалната класация The Big 50 и призна само пред камерата на City TV, че е влюбена. Но не в определен мъж, а - ... в Европа! Пред Илиян и Джули, Kelly разказва как е успяла да убеди David Guetta да ѝ подари феноменалния хит When Love Takes Over и колко много харесва италианеца Tiziano Ferro.   

Kelly Rowland
е една от основателките на супертриото Destiny’s Child, но е утвърдена вече и като соло певица с два издадени албума (Simply Deep от 2002 г. и Ms. Kelly от 2007 г.). Планира и трети солов албум, който ще е с повече денс и еклектично звучене отколкото предишните, разказва самата тя в The Big 50.

Само в The Big 50 тази събота от 18 ч. и в неделя от 14 ч. (повторение)  по City TV можете да видите искрената изненада на звездата на LOOP Live! 2009, Kelly Rowland, когато Илиян ѝ показва видео от столична дискотека, в която посетителите пеят с пълно гърло When Love Takes Over! Именно от водещите на официалната класация на City TV Kelly разбра, колко голям хит е дуетът ѝ с френския диджей в България.

А пълен запис на концерта Loop Live! 2009 можете да гледате тази неделя, 18 октомври по Сity TV от 22:30 ч.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: The Big 50