Dancing Stars

Годжи изуми хореографката си с танцови умения в Dancing Stars 2

• От 0/5

В събота в Dancing Stars предстоят вторите елиминации.

Годжи


Преди те да станат факт Кристина Димитрова официално ще преотстъпи мястото си на новата звезда, която ще танцува в шоуто и ще бъде изненада за зрителите. Двойките с най-нисък резултат от оценката на журито и зрителските гласове ще се борят за оставане на дансинга. Ден преди елиминациите според онлайн вота на www.dancingstars.btv.bg първите две места в класирането на потребителите са твърдо заети от Краси Радков и Графа. Кристина Димитрова се нарежда веднага след тях, но ако утре новата звезда не събере достатъчен брой зрителски гласове, тя ще попадне на елиминации.

В неделя извънредно от 21.00 часа /заради предпоследния кръг от Формула 1 в Бразилия/ по bTV 11-те двойки ще представят танците си в третия кръг от надпреварата. Звездите ще трябва да се справят с ориенталски танци, а зрителите за първи път ще видят изпълнението на Павлина Вълчева и Георги Милчев-Годжи.

Според Павлина Годжи се справя изключително бързо с танците, като подчерта неговото уникално чувство за ритъм. Русокосата хубавица сподели още, че звездата от “Ку Ку Бенд” подхождал изключително сериозно към участието си. След като танцът им бил готов, хореографката на двойката била шокирана от постигнатите бързи резултати от Годжи.

Още за Dancing Stars

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg